”Jag har aldrig ångrat beslutet att nobba Bayern”

bet365

Sommaren 2011 var Arturo Vidal het på marknaden för bland annat tyska giganten Bayern München. Valet föll dock på den italienska giganten Juventus, och trots Bundesligamästarnas stora framgångar den senaste säsongen säger nu chilenaren att han inte ångrar att han valde den gamla damen.

”Jag har aldrig ångrat att jag nobbade Bayern München, för jag är helt övertygad om att Juventus snart kommer att vinna Champions League,” säger mittfältssuveränen till Gazzetta dello Sport.

”Jag anslöt till en fantastisk klubb, med väldigt starka lagkamrater och en exeptionell manager. Antontio Conte har lyft min kvalité och har fått mig att se fotboll på ett nytt, mer professionellt sätt. Managern är besatt av ett kulturellt arbete,” säger chilenaren sopm också bekräftar att han fått flera erbjudanden från andra klubbar under tiden i Turin.

”Jag har fått flera erbjudanden från olika håll, men min familj har alltid spelat en avgörande roll i besluten jag fattar. Min fru och min son trivs bra i Turin och sen är värderingen av Juventus enorm.”

”Jag har tatuerat in tre stjärnor och de två Scudetton som vunnits med Juventus. För nu ligger Italien varmt i mitt hjärta, precis som den här klubben.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply