Uppgifter: Turkiska giganterna vill ha Medel

Galatasaray ger inte upp hoppet om Medel

Felipe Melo har under den senaste tiden ryktats vara så gott som klar för en flytt till Inter. Som en del i övergången vill nu Melos nuvarande klubb Galatasaray ha en hårt jobbande chilenare från Inter som kan spela både central mittfältare och mittback.

Inter har annonserat att man vill värva Felipe Melo från Galatasaray för att stärka upp mittfältet inför den stundande säsongen. Brasilianaren har heller inte hymlat om att han gärna tar steget tillbaka till Italien och Serie A. Inter har erbjudit ytterbacken Yuto Nagatomo som en del av betalningen för Melo, men Galatasaray har bilden klar för sig vem man istället vill ha i utbyte.

”De har erbjudit oss ett antal spelare”

Galatasarays tränare, Hamza Hamzaoglu, har en personlig favorit i Inter som han gärna vill locka till Turkiet.
– Inter har erbjudit oss ett antal spelare som en del i överenskommelsen, men jag gillar verkligen Gary Medel, sa Hamzaoglu till spanska AS.

Den ansedda tidningen uppger att de regerande turkiska mästarna, som tidigare under sommaren värvat Lukas Podolski, inte kommer ge upp kampen om Medel och att klubben kommer att kämpa för att få till en uppgörelse med Inter.

Gary Medel har nyligen återvänt till Inter efter att ha fått en förlängd semester. Detta då hans Chile för ett par veckor sedan vann den prestigefyllda turneringen Copa America.

Spelade 35 matcher i Serie A förra säsongen

Galatasaray och Inter möts passande nog i en träningsmatch under morgondagen men Medel kommer inte delta eftersom han ännu inte är i form. Den chilenske terriern spelade hela 35 Serie A-matcher för Inter under den förra säsongen och bidrog med två assist och 10 gula kort.

27-åringen, som kom till Inter under sommaren 2014 från Cardiff, har 80 A-landskamper på meritlistan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply