Uppgifter: Hernanes snart klar för Juventus

Juventus verkar ha hittat sin mittfältare

Juventus är enligt italienska uppgifter överens med Inter om en övergång gällande den brasilianske mittfältaren Hernanes. Summan som Gazzetta dello Sport uppger ska ligga på 11 miljoner euro. 

Juventus har tappat många nyckelspelare under sommaren. Arturo Vidal och Andrea Pirlo har lämnat klubben och Juventus har länge letat efter en kreatör som kan ersätta tappen. Tidigare har det pratats om bland andra Julian Draxler samt Erik Lamela. Men nu ska en annan mittfältare vara på väg in till den gamla damen.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Juventus vara överens med Inter om en övergång för Hernanes. Den brasilianske mittfältaren väntas kosta drygt 11 miljoner euro att köpa loss. Hernanes kom till Inter från Lazio för nästan det dubbla när han hämtades in under Januari-fönstet 2014.

Accepterat flytten

Enligt de italienska uppgifterna ska Hernanes ha accepterat övergången och nu väntar bara den obligatoriska läkarundersökningen innan övergången bekräftas.

Lamela till Italien

Samtidigt skriver brittiska The Guardian att Tottenhams offensive mittfältare Erik Lamela, som tidigare ryktats till både Inter och Juventus, ska befinna sig på ett flygplan från London med destination Italien. Det återstår dock att se till vilken av de två klubbarna han kommer resa till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply