Officiellt: Daniele Rugani förlänger med Juventus

Officiellt: Daniele Rugani förlänger med Juventus

Juventus förlänger med Daniele Rugani

Den unge försvarstalangen skriver nytt kontrakt med Juventus vilket innebär att han stannar i den svartvita klubben till och med sommaren 2021.

Juventus fortsätter förstärka sitt lag och satsa ungt. Sedan tidigare har man bland annat Paulo Dybala i laget och nu har man även förlängt med försvarstalangen Daniele Rugani. 21-åringen skrev under onsdagen på sitt nya kontrakt med den gamla damen vilket innebär att han kommer representera klubben under de kommande fyra och en halv säsosngerna.

Rugani har denna säsong fått spela åtta matcher där han gjort det väldigt bra under tiden som lagkamraterna varit skadade och har därmed belönats av klubbledningen med ett nytt kontrakt samtidigt som man höjer spelarens lön.

Rugani kom till Juventus från Empoli sommaren 2015 och har sen dess gjort ett bra intryck på Massimiliano Allegri vilket gjort att man belönat spelaren med ett nytt kontrakt.

Sägs värva Axel Witsell i januari

I samma veva som man offentliggör förlängningen av Daniele Ruganis kontrakt kommer även uppgifter om att värvningen av Axel Witsel kommer ske i januari. En flytt till Serie A har länge ryktats för belgaren där både Inter och och framför allt AC Milan varit beredda på att lägga bud på spelaren vars nuvarande kontrakt med Zenit sträcker sig till och med sommaren 2017. 27-åringen har tidigare nekat till att skriva på ett nytt kontrakt och det mesta tyder på att en affär kommer bli av i vinter, detta för att spelarens ryska klubb ska tjäna något på det hela.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply