bet365

Manchester-kamp om Juventus Alex Sandro

Manchester-kamp om Juventus Alex Sandro

Alex Sandro till Manchester?

På fredagseftermiddagen kom rapporter om att både Manchester United och Manchester City är ute efter Juventus vänsterback Alex Sandro.

Även om det är flera månader kvar av säsongen har storklubbarna runt om i Europa börjat planera hur trupperna ska se ut inför nästa säsong. Det är även denna tiden på säsongen som är bäst för att titta närmare på spelare du det ofta spelas fler stormatcher samtidigt som spelarna troligtvis inte har samma energi som i början av säsongen.

En spelare som följs av flertalet storklubbar är Juventus vänsterback Alex Sandro. 25-åringen ska enligt Sky Sports jagas av både Manchester United och lokalrivalen Manchester City samtidigt som det inte blivit speciellt mycket speltid i Serie A denna säsong. Spelaren har endast varit med i startelvan vid åtta av 21 tillfällen och nu sägs den brasilianska landslagsmannen vilja flytta för att fortsätta utvecklas.

Juventus betalade upp emot 26 miljoner euro för spelaren förra sommaren och nu sägs den gamla damen begära en liknande summa för att släppa spelaren till någon annan toppklubb i Europa.

Juventus sägs dock inte vara helt övertygade om att man vill sälja spelaren, därför sägs man vara beredda att vända till sommaren innan man tar ett beslut om Alex Sandro spelar i den svartvita klubben nästa säsong eller om det blir en flytt till Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply