Juventus vill dubbelvärva från Sevilla

Ever Banega och Unai Emery är jagade av Juventus

Säsongen har minst sagt varit en besvikelse för Juventus i Serie A. Även om man troligtvis kommer avancera en bra bit i tabellen till januari planerar man redan nu en dubbelvärvning från Sevilla.

Juventus ligger på en svag tiondeplats i Serie A efter elva omgångar vilket är en enorm besvikelse med tanke på att man är regerade mästare. Trots man är nio poäng efter serieledande Fiorentina så är Juventus fortfarande att räkna med menar många. Svaret på deras problem kan vara en värvning på spelarsidan och ett tränarbyte.

Även om vi avslöjade Juventus enorma lönekostnader för ett tag sedan så klappar inte riktigt allt. Därför har man börjat jakten på två namn från Sevilla: Ever Banega och tränaren Unai Emery.

Försöker värva i januari

Enligt spanska AS och italienska Calcio Gazzetta har Juventus hört av sig till Sevilla om Ever Banegas och Unai Emerys tillgänglighet. Anledningen till att Juventus jagar en ny tränare är att klubbledningen uppges vara besvikna på Maximilliano Allegris sätt att styra laget denna säsongen.

Man ser Banega som en eventuell ersättare till Andrea Pirlo. Argentinaren har varit magnifik i Sevilla när han har haft Emery som tränare. Juventus ser alltså Banega som en eventuell nyckelspelare och Emery är nyckeln för att få Banega att fungera optimalt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply