Juventus på väg att släppa Álvaro Morata till Real Madrid?

Álvaro Morata allt närmare Real Madrid

Efter att ha inlett sin andra säsong i Juventus ser det ut som att Álvaro Morata kommer att lämna klubben och återvända till Real Madrid.

Sen Álvaro Morata lämnade Real Madrid har det hela tiden ryktats om att han ska vara på väg tillbaka till den spanska huvudstadsklubben. Juventus har aldrig varit speciellt intresserade av att sälja anfallare som gjort flera viktiga mål för klubben men nu kan tiden vara inne. Enligt italienska SportMediaset sägs den gamla damens tränare Massimiliano Allegri fortsätta vilja spela ett system med 4-3-3 där spanjoren ska ta plats på vänsterkanten, något som han inte ska vara särskillt nöjd med. Förändringen ska ha skett efter att Juan Guillermo Cuadrado anslutit på lån från Chelsea.

I grund och botten ska Juventus vilja ha kvar spelaren och för några veckor sen ska ha även ha mottagit ett erbjudande om att förlänga sitt kontrakt med den italienska storklubben där lönen ska ha höjts ganska rejält. Det återstår att se vad 23-åringen väljer, en högre lön och en mindre gillad position eller om han tar beslutet att flytta tillbaka till Real Madrid för spel på Santiago Bernabéu. Något som spelaren dock har klart för sig är att han inte ångrar sig över att han flyttade från Madrid från första början, vilket han klargjorde ett halvår efter att han skrivit på för den svartvita klubben.

Skulle en flytt till Real Madrid inte bli av finns det även en chans att spanjoren kan vara på väg till Bundesliga där Wolfsburg fortfarande ska vara intresserade

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365