”Juventus i princip överens med Kramaric”

Den kroatiske landslagsanfallaren Andrej Kramaric fortsätter att vara het på marknaden. 23-åringen har sedan tidigare länkats ihop med italienska klubbar som Milan; Juventus, Inter och Napoli, men även engelska Chelsea ska vara med i jakten. Nu verkar det dock som att en italiensk klubb tagit ledningen rejält i slaget om HNK Rijeka-stjärnan.

Enligt Gianluca DI Marzio, journalist på Sky, har Juventus i princip nått en överenskommelse med spelaren om ett femårskontrakt värt 1,5 miljoner euro. Chelsea ska dock ha träffat spelarens far och ska vara ute efter att sno åt sig spelaren framför näsan på Bianconeri.

Chelsea sägs vara mer villiga att möta spelarens prislapp  som befaras ligga på 10-12 miljoner euro. Samtidigt har dock spelaren berättat för Sky att en övergång till Juventus inte direkt skulle sitta fel.

– Att spela för Juventus skulle vara en dröm för samtliga spelare i den kroatiska ligan. Jag skulle älska att få spela i Italien en dag. Juventus har världsklasspelare, men jag tror att med min kompetens skulle kunna visa mitt värde för fansen och tränaren, säger Kramaric till Sky. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply