Italienska toppklubbar ute efter italienare

Roberto Soriano är på flera toppklubbars radar

Den tyskfödde Roberto Soriano har tillhört två klubbar under sin karriär: Bayern München och Sampdoria. Den tredje kan bli någon av de italienska toppklubbarna Juventus, Napoli eller Milan.

Roberto Soriano är född i Darmstadt, uppvuxen i Bayern-området och representerade Bayern München fram tills han var 18 år gammal. Därefter flyttade halvitalienaren till sina föräldrars hemland och skrev på för Sampdoria. Där har han fått utvecklas i lugn och ro sedan 2009, med en utlåning till Empoli som undantag. Nu är den italienska landslagsmannen på väg till ännu större klubbar i Italien.

Enligt Football Italia har Sampdoria fått in bud från både Juventus, Napoli och Milan. 24-åringen ska också få tillåtelse att lämna om han vill. Sampdorias frispråkiga, ursköna president Massimo Ferrero har följande att säga om en eventuell försäljning:
– Alla frågar om honom hela tiden och flera toppklubbar vill ha honom. Vi funderar på att sälja honom om han verkligen vill bli såld. Det är som när du är gift och din fru vill lämna dig, du kan inte stoppa henne.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply