Arsenal intresserade av Victor Wanyama och Rolando Aarons

Arsenal intresserade av två unga mittfältsstjärnor

De två Premier League mittfältarna sägs vara av stort intresse

Arsenal vill förstärka sitt mittfält och har enligt rapporter riktat in sig på Newcastles mittfältare Rolando Aarons samt Southamptons Victor Wanyama som sedan tidigare varit av intresse för många klubbar, däribland Londonklubben.

Även om transferfönstret bara har öppet under en begränsad tid hindrar det inte klubbar från att ständigt hålla ögonen öppna och försöka värva. Enligt rapporter från den engelska tidningen The Mirror så ska Arsenal nu återigen ha tagit upp sitt intresse för Southamptons excellente mittfältare Victor Wanyama och kommer att visa detta under sommaren. Den defensiva mittfältaren har länge varit av intresse för Arsene Wenger, men Southampton var inte intresserade av att sälja och gav Gunners såväl som norra London rivalerna Tottenham avslag under förra sommaren. Det är troligt att både Mathieu Flamini och Mikel Arteta kommer att lämna Emirates, vilket gör att Wenger har ett stort intresse av att försöka ersätta de båda. Wanyama är vida känd som en av de bästa spelarna på sin position i den högsta ligan och rapporter från hans hemland Kenya indikerar att Arsenal ännu en gång försöker att värva honom.

En annan mittfältare som sägs, lite överraskat, ha fångat Londonklubbens ögon är Newcastles mittfältare Rolando Aarons. 20-åringen verkar vara beredd på att lämna St James’ Park i slutet av säsongen efter att ha misslyckats med att få ett nytt kontrakt med klubben. Han har till stor del agerat bänkvärmare under den gångna säsongen och har bara spelat 8 matcher men förväntas gå vidare och kunna få en framgångsrik karriär. Enligt italienska Tuttomercato har även AC Milan och Juventus ögonen på den unge mittfältarens situation.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply