bet365

Uppgifter: Inters president vill förstärka under vinterfönstret

Inter och Roberto Mancini jagar förstärkningar

Enligt den italienska tidningen TuttoSport har Inters president Thohir en lista med spelare som han vill värva för att förstärka Roberto Mancinis trupp.

Inter har denna säsong inlett väldigt bra och ligger på tredje plats i Serie A-tabellen. Laget har lika många poäng som AS Roma på andra plats och endast en poäng mindre än tabellettan Fiorentina. Sommarens nyförvärv har verkligen kommit in bra i klubben och nu vill klubbens indonesiske ägare Erick Thohir förstärka truppen ännu mer under vinterfönstret.

Enligt italienska Tuttosport har Thohir flera som han gärna i ser i Inter. Det första namnet som tidningen uppger är Aleksandar Dragovic från Dynamo Kiev som är ett hett namn bland storklubbar runt om i Europa och skulle vara ett bra tillskott till den svartblåa klubben. Föutom 24-åringen ska Inter även vara intresserade att värva Pjaca från Dinamo ZagrebRabiot och van der Wiel från Paris Saint-GermainSala från Verona och Eder från Sampdoria.

Totalt är det sex spelare som enligt tidningen finns med på ägarens lista över potentiella nyförvärv och klubbledningen hoppas kunna övertyga några av spelarna att flytta till Milano under vinteruppehållet.

 

Oklart vem man vill sälja

Inters ledning är säkra på vem man vill värva inför slutspurten av säsongen men det är inte lika klart vilka som kommer att lämna klubben. För att få in klasspelare måste man sälja och det mest troliga är att man lånar in en spelare med obligatoriskt köpkrav för att komma runt FIFA Financial Fair Play.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply