Ronaldinho avslöjar – var nära United

Ronaldinho har haft en riktigt framgångsrik karriär i bland annat PSG, Barcelona och AC Milan, och så sent som häromdagen ryktades det om att han är nära en flytt till angoliska Kabuscorp S.C.P. 

Men idag avslöjade han till El Enganche att det för cirka 11 år sedan när han spelade i PSG var riktigt nära att han flyttade till Manchester United. Men när Barcelona ringde i sista stund var det ett lätt val att göra för brasilianaren.

”Innan buden började komma in frågade Laporta och Rosell mig om jag ville flytta till Barcelona om de skulle vinna presidentvalet, och jag svarade ja”.

”Det var samtidigt riktigt nära att jag flyttade till Manchester United och det var bara de små detaljerna som saknades innan allt var klart. Men i sista stund ringde Laporta och sa att de hade vunnit presidentvalet och efter det gick allting snabbt”.

”Jag ville spela för Barca. När jag skrev på kände jag inte någon direkt press, jag kände bara ren lycka. Jag hade fått chansen som alla fotbollsspelare drömmer om, att få spela för en så stor klubb som Barcelona”.

”Det var en chans för mig att få följa mina idolers fotspår. Jag var stolt över att få spela där Romario, Ronaldo och Rivaldo hade spelat och det fanns en möjlighet för mig att bli klubbens nya ”R”. Jag älskade det”.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365