Inter och Torino delade på poängen

bet365

Det var dags för kvällsmatchen i Serie A som avslutar omgång 22, Inter mot Torino på Estadio Giuseppe Meazza även kallad San Siro. Lite oväntat inför matchstart valde Torino att bänka deras bästa målskytt Rolando Bianchi som brukar vara en väldigt viktig spelare för laget. Men idag valde man att starta med Barreto och Riccardo Meggiorini på anfallet istället.

Torino var en frisk fläkt på San Siro denna afton men det var Inter som inledde bäst när man lite billigt fick med sig en frispark när Antonio Cassano föll precis utanför straffromådet och frisparken slog Cristian Chivu in med vänsterfoten sedan han lyckats sikta in sig på en lucka i muren som gjorde att bollen sedan snyggt kunde segla in i nät. Detta hände efter redan fem minuter och många trodde att Inter skulle gå mot en säker hemmaseger.

Istället var det sedan Torino som var det lite mer spelförande laget även om Inter också hade anfall och skapade målchanser. Men Torino imponerade lite mer och när kvitteringen kom efter 23 minuter hade man gjort sig förtjänta av den. Freddy Guarin slarvade rejält när han som sista spelare började dribbla och Barreto kunde enkelt spela bollen till Riccardo Meggiorini som sköt in 1-1 målet bakom Samir Handanovic. 

Den första halvleken var rätt jämn efter kvitteringen med liten fördel för Torino som var en frisk fläkt som tidigare nämnt och de fortsätter övertyga som nykomlingar i Serie A. Med deras stabila och roliga bortaspel hade de 1-1 med sig till halvidsvilan.

Torino startade den andra halvleken mycket piggt och Inter hängde inte riktigt med, deras ända chanser än så länge i matchen var på fasta situationer där man dock var väldigt vassa. Det dröjde bara sju minuter in i den andra halvleken innan Torino fick utdelning för sitt fina bortaspel när Alessio Cerci fick till ett fint inspel från högerkanten in till Riccardo Meggiolini som kunde stöta in sitt andra mål för kvällen. 

Efter ledningsmålet kunde man ana stordåd eftersom Torino inte hade besegrat Inter på San Siro sedan 1988. Det såg ut att fortsätta dröja innan den segern kom när Javier Zanetti frispelade Esteban Cambiasso på bortre stolpen som kunde sätta dit kvitteringen väldigt enkelt efter 67 minuter. Torino visade nu ännu större optimism och självförtroende i sitt bortaspel vilket gjorde att man nu stundtals kunde glömma bort försvarsspelet och det var så Inter kom in i matchen igen efter att fått 2-2 målet från egentligen ingenstans. Torino hade innan dess varit det helt spelförande laget. 

Båda lagen skapade vassa målchanser i slutet och vem som helst kunde i det här skedet ta samtliga tre poäng, men det slutade 2-2 och lagen fick dela på poängen när Torino var närmst segern.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply