Icardi frälste Sampdoria på nytt

Sampdorias långa kill streak utan förluster fortsätter att växa sig allt större utmed dagens imponerande seger mot hemma mot Parma, på Stadio Luigi Ferraris.

Trots att Parma var det aningen mer spelförande laget i den första halvleken så kom aldrig de riktigt vassa chanserna som man hade hoppats på. Biabiany hade svårt att få bollarna mot mål samtidigt som mittfältet hade svårt att ta passningarna innanför det offensiva straffområdet – detsamma gällde inte de Sampdoria.
De blårandiga kanske inte höll i bollen på samma sätt som I Gialloblù, men istället valde man att sätta fart med bollen så fort den låg vid fötterna, och trots att den första halvleken slutade mållöst så satt jag som på nålar i 45 minuter.

Den andra halvleken inleddes med fart och fläkt och de båda lagen var fast beslutna om att detta inte skulle bli en oavgjord historia. Men länge skulle det inte dröja för än den första kassen trillade in.
Via en frispark från högerkanten kunde Blucerchiati-fansens älsklingspojke, Mauro Icardi, nicka in 1-0 till hemmalaget – vilket även blev matchens enda och avgörande mål.

Sampdroia kommer nästa vecka att ställas mot Cagliari på bortaplan, och Parma mot Torino hemma.