Giroud: ”Förlusten påverkar inte oss”

bet365

2-1-förlusten på Emirates Stadium var den andra förlusten för säsongen för Arsenal efter att ha förlorat mot Aston Villa i öppningsmatchen på säsongen i Premier League.

I en intervju med Arsenals officiella hemsida påstår Giroud att Lewandowskis 2-1-mål som gav Dortmund segern inte kommer påverka Arsenals säsong.

– Vi gjorde det bra i första halvlek när vi kom tillbaka efter en dålig start, sade Giroud till Arsenals officiella hemsida.

– Efter den första halvleken var Dortmund inte speciellt bra, kanske trötta, och vi var väldigt nära att göra mål. De vek dock inte ner sig och gjorde mål på en av deras kontringar och det är synd för jag tycker vi kunde ha gjort det mycket bättre.

– Vi var bättre än Dortmund i slutet och det är därför jag är så besviken, för om vi inte kunde vinna matchen, behövde vi inte förlora matchen. Men det är så Champions League är.

– Vi förlorade men har vunnit nästan alla andra matcher. Det är bara Villa och West Brom som vi har tappat poäng mot så det är inte tid till att vara orolig än. Vi vill komma tillbaka till vinnandet på lördag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply