”Gerrard är våran största signering”

Gerrard har representerat Liverpool i hela sin seniorkarriär. Tidigare i somras förlängde han sitt kontrakt vilket gör att han är kvar i klubben tills han är 36 år. På lördag spelas Gerrards testimonialmatch för att hylla att den engelska landslagskaptenen varit i klubben i hela 10 år. Matchen spelas mot grekiska Olympiakos. Steven Gerrard gjorde ett av sina viktigaste och även snyggaste mål i Champions League 2005 mot just Olympiakos. Målet kan ni se nedan. 

 ”Inflytelsen han fortfarande har är väldigt stor. Rollen han har är så viktig för mig. Jag talade om för klubben att våran största signering i sommar kan vara Steven Gerrard, på grund av effekten han har på alla. Det handlar om hungern om att lära, och ledarskapet som kommer med den,” säger Rodgers till The Mirror.

”Det är viktigt att man har en bra ledare, och förra säsongen hade vi Gerrard och Carra som var helt suveräna.”

”Det finns inte någon annan som honom. Han är fenomenal, och kommer fortfarande vara en som är väldigt viktig. För mig är han den bästa passningsspelaren i Premier League. Bollarna han slår från vart som helst på plan är otroliga. Sättet han slår de på kan ingen annan göra som honom,” fortsätter Rodgers.

”Han är 33 nu, men jag känner att han kan spela i ett par år till. Han kan finna sig till rätta i en roll som playmaker. Hans roll är att få laget att spela, och för mig finns det ingen annan i Premier League som gör det bättre.” 

  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply