”Ferguson skulle aldrig haft dessa problem”

bet365

Manchester United åker till Donetsk i Ukraina för att möta Shakhtar Donetsk i Champions League på onsdag och det är första gången någonsin de båda lagen möts.

Det här är en chans för United att komma igen efter den sämsta starten för klubben på 24 år och en chans för David Moyes att få lite grepp om klubben. Manchester United ligger nuvarande på tolfteplats i Premier League efter förlust mot West Bromwich Albions senast med 1-2 på Old Trafford.

Däremot i Champions League har det gått bättre för Manchester-klubben. En 4-2 vinst på hemmaplan mot Bayer Leverkusen i första rundan lyckades dom med och även laget som ska vara klubbens absoluta konkurrent i gruppen, Shakhtar Donetsk, slog Real Sociedad med 2-0.

”När en tränare byter klubb behöver han självklart tid att anpassa sig eftersom han kommer från en klubb med helt andra ideér om att spela.” Sa Mircea Lucescu till SportsDirectNews

”Det förklarar den tuffa starten på säsongen. Förmodligen skulle laget inte ha behövt genomgå så dåliga resultat om Ferguson fortfarande var ledande.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply