bet365

Jonas Olsson kan lämna West Bromwich

Jonas Olsson kan lämna West Bromwich

Svenske landslagsmannen kan lämna West Bromwich Albion

Jonas Olsson gör succé i West Bromwich. Nu vill Premier League-klubben förlänga svenskens kontrakt, men han själv verkar inte helt övertygad av deras erbjudande.

Jonas Olsson kom till West Bromwich för åtta år sedan och har sedan dess upplevt både med- och motgångar under sin tid i England. Den här säsongen har mittbacken däremot gjort stor succé på The Hawthorns. Nyligen hyllades han av Newcastles gamle skyttekung Alan Shearer, som beskrev spelaren som ”briljant” hos BBC. I sommar är det dags för EM-slutspel i Frankrike, där svensken ser ut att ta en plats i Erik Hamréns startelva. Samtidigt sitter han på ett utlöpande kontrakt, där klubben är högst angelägna av att få till en förlängning med spelaren.

”Ganska långt ifrån varandra”

I en intervju med SportExpressen förklarar Olsson att förhandlingarna med West Bromwich går trögt.

– Jag är inte överdrivet stressad för min situation. I början av säsongen var det kanske lite tuffare när jag inte spelade, men nu när jag spelar sitter jag med korten på handen. Jag har börjat prata lite med klubben om en förlängning. Men vi är ganska långt ifrån varandra för tillfället, säger 32-åringen till tidningen och fortsätter:

– Det är längd på kontrakt, ekonomiska faktorer och andra småsaker, men så är det alltid i en förhandlingssituation att man positionerar sig och så hittar man en lösning till slut. Jag trivs väldigt bra i den här ligan och i laget. Jag har fått någon sorts nystart.

Om parterna inte skulle komma överens innebär det att försvararen lämnar som bosman när transferfönstret öppnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply