bet365

Uppgifter: United kan ersätta Ronaldo med Alexander Isak

Uppgifter: United kan ersätta Ronaldo med Alexander Isak

Manchester United jobbar med flera scenario och ett av dem är att Cristiano Ronaldo inte fortsätter i klubben efter sommaren. Då vi man hämta in Alexander Isak som ersättare.

Tidigare har det ryktats om att Cristiano Ronaldo kommer ta ett beslut i sommar om huruvida han fortsätter i Manchester United eller inte. Klubben kan inte vänta på portugisens beslut och måste jobba för båda scenariona. Nu kommer uppgifter om att Alexander Isak kan vara ett alternativ om Ronaldo skulle lämna Old Trafford efter säsongen.

Enligt Daily Mirror ska svensken vara ett av namnen på potentiella ersättare hos United. Real Sociedad ska ha meddelat prislappen på 90 miljoner euro vilket även är hans utköpsklausul. Spanjorerna är inte villiga att förhandla om den svenske anfallaren och det blir ingen billig affär om man vill hämta in svensken.

Tidningen skriver att även Chelsea ska vara intresserade av Isak men att säsongsavslutningen kommer avgöra om man väljer att värva in en ny anfallare eller inte. Även Arsenal kopplas ihop med spelaren då rykten om en flytt till Emirates Stadium cirkulerat både under förra sommaren samt under vintern.

Denna säsong har Alexander Isak stått för fyra mål på 18 matcher i La Liga. Hans kontrakt med Real Sociedad sträcker sig till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal siktar in sig på tre spelare till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply