Uppgifter: Real Madrid scoutar Alexander Isak

Uppgifter: Real Madrid scoutar Alexander Isak

Alexander Isak har målat tre matcher i rad. Nu är “Los Blancos” intresserade.

Alexander Isak har under säsongsinledningen börjat växa in i sin roll som en av Premier Leagues vassaste anfallare. 24-åringen har stått för fem mål på åtta matcher, inklusive det enda målet i Newcastles 1-0 seger mot Manchester City i ligacupen förra veckan. Nu ryktas Real Madrid vara intresserade av svensken.

Enligt uppgifter från Daily Mirror kommer Real Madrid att scouta Newcastles match mot PSG på onsdag, där de förutom Isak även vill hålla koll på Bruno Guimarães och Kylian Mbappé. Madridklubben har trots en fullt godkänd säsongsinledning haft lite problem med målskyttet. Mittfältaren Jude Bellingham är klubben bäste målskytt samtidigt som Joselu inte har lyckats fylla tomrummet som Karim Benzema lämnade efter sig när han i somras flyttade till saudiska Al-Ittihad. 

På onsdag kommer PSG att gästa Newcastle på St James’ Park och det återstår att se vem som blir matchhjälte. Efter en spelad omgång leder fransoserna “dödens grupp” med tre poäng, medan Newcastle ligger på andra plats med en inspelad poäng.

SE ÄVEN: Newcastle-spelaren förlänger

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply