Uppgifter: Han väljer Liverpool

bet365

Daily Mirror rapporterar att James Milner nobbar The Gunners

Steven Gerrard lämnar Liverpool, in kommer James Milner? Enligt dagens uppgifter från Daily Mirror ska stjärnan bestämt sig för att spela på Anfield nästa säsong. Han nobbar därmed Arsenal.

Det har varit en följetong under hela våren gällande James Milners vara eller icke vara. De engelske landslagsmannens kontrakt med storklubben Manchester City löper ut efter säsongen och i och med att ingen kontraktsförlängning ännu kritats på, talar det mesta för att han lämnar Etihad Stadium efter säsongens slut.

The Gunners och The Reds väl intresserade

De två hetaste kandidaterna i jakten har varit Arsenal och Liverpool, där uppgifterna ena sekunden länkat honom till The Gunners och den andra till The Reds. Nu kommer nya uppgifter från Daily Mirror som får förhoppningarna att stiga rejält i en av dessa klubbar.

Enligt den brittiska tabloiden ska nämligen engelsmannen bestämt sig för sin nästa klubbadress. Och valet blir Liverpool. Anledningen till att James Milner uppges välja spel på Anfield är att han ser möjligheterna större till att få spela på sin centrala favoritposition där, i jämförelse med hur situationen skulle se ut på Emirates Stadium.

The Reds ska enligt Daily Mirror vara redo att öppna plånboken rejält för engelsmannen, med ett erbjudande på en veckolön värd 100,000 pund i veckan. Dock behöver Liverpool inte betala en övergångssumma i och med att stjärnans kontrakt löper ut i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365