Uppgifter: Crystal Palace förhandlar om Christian Benteke

Uppgifter: Crystal Palace förhandlar om Christian Benteke

Londonklubben vill värva anfallaren

Liverpools anfallare Christian Benteke har fallit ur favör på Anfield och kan komma att gå till en annan klubb, med Crystal Palace väldigt ivriga att värva anfallaren men de sägs ha fått ett första bud avvisat.

Liverpools Christian Benteke har inte varit så populär på Anfield och antalet spelade minuter har stadigt sjunkit. Tack vare diverse skadeproblem har detta enbart bidragit till än mer tid på bänken och det ser inte ut som att Jürgen Klopp föreställer sig Benteke som något förstaval på topp inför hösten, samma med en annan Liverpoolanfallare, Mario Balotelli, som har blivit tillsagd av Klopp att söka sig en ny klubb då speltiden kommer bli i princip obefintlig.

Andra klubbar har anmält sitt intresse för anfallaren. Den 25årige belgaren har fallit i ögonfältet hos Londonklubben Crystal Palace, som mer än gärna skulle vilja förstärka med Benteke uppe på topp. The Eagles har till och med redan börjat förhandlingarna med Liverpool för att se om de kan komma överrens om en möjlig flytt för den belgiske landslagsmannen skriver TMW via SkySports.

Det sägs att Crystal Palace redan har fått ett bud på 25 miljoner pund avvisat av Jürgen Klopp och priset för Bentekes tjänster uppskattas nu till åtminstondes 30 miljoner pund av Liverpool, då de själva betalade 32,5 miljoner pund förra sommaren för anfallaren.

Den belgiske anfallaren har till mestadels spelat i belgiska lag tidigare innan han säsongen 2012/2013 gick från Genk till Aston Villa och började att ösa in mål för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply