”Johnson lämnar dom brittiska öarna”

Glen Johnson får allt mindre speltid hos Brendan Rodgers Liverpool, 30-åringens kontrakt går ut efter säsongen och han har tackat nej till en förlängning med Premier League-klubben. 

Nu avslöjar Daily Mirror att Johnson förmodligen kommer flytta ifrån de brittiska öarna. Ytterbacken säger att han gillar tanken att flytta utomlands. 

Roma har ryktats jaga den före detta engelska landslagsbacken och Johnson ska ha sagt att han gärna följer efter landsmännen Ashley Cole och Micha Richards som redan gjort flytten till Italien. 

– Det har varit samtal, jag är fortfarande ung och det vore perfekt för mina barn, men jag funderar inte över det för tillfället. Vi får bara vänta och se, säger Johnson till tidningen. 

Johnson säger också till Liverpool Echo att samtalen med Liverpool angående en ny kontraktsförlängning inte har fortsatt efter det första förslaget som engelsmannen tackade nej till. 

– Jag har två månader kvar här och sedan får vi se vad som händer efter det. Jag ska bara vara fokuserad och fortsätta träna. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply