”Edinson Cavani överens med Chelsea”

Jakten på Edinson Cavani fortsätter i Europa. Nu kommer det uppgifter från italienska Mediaset om att Chelsea har kommit överens med spelaren om hans personliga villkor, och att man där med bara behöver övertyga Napoli till att sänka sin prislapp på spelaren. Enligt uppgifterna från den italienska tabloiden ska Cavani få ett kontrakt över fem år, som ska var värt cirka 8,5 miljoner euro per år.

Nu återstår dock att Chelsea ska komma överens med Napoli om prislappen, där Londonklubben inte ska vara villiga att betala utköpsklausulen på 63 miljoner euro. Cavani har tidigare sagt att han vill träffa Napolis president Aurelio De Laurentiis för att diskutera situationen, där presidenten själv dock besvarat med att det skulle var onödigt.

Napoli i sin tur skulle bara acceptera att hoppa utköpsklausulen, om Chelsea inkluderar Ramires i affären – något som dock Londonklubben inte ska vara intresserade av.

De tidigare aspiranterna till uruguayanen, Manchester City och Real Madrid, uppges båda ha droppat ur jakten. Den sistnämnda för att gå efter landsmannen Luis Suarez.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply