bet365

”Eden Hazard drömmer om Real Madrid”

Chelsea värvade i somras in Eden Hazard från franska Lille och det har blivit en fin start med Premier League-klubben för belgaren. Men kan det vara så att mittfältaren har en annan klubb i tankarna? För enligt den gode belgiske vännen och nuvarande Aston Villa-anfallaren Christian Benteke drömmer fixstjärnan om att en dag få spela för Real Madrid.

”Jag är inte förvånad över Edens framgångar med Chelsea – och han kan göra ännu bättre ifrån sig. Han har kvalitéerna som krävs för att bli en ännu större spelare,” säger Benteke enligt Daily Mail.

”Hans dröm är att gå till Real Madrid – så jag kan inte se varför han inte skulle kunna gå till dem om ett år eller två.”

Benteke säger även i intervjun att Eden Hazard känner at pressen i Chelsea med tanke på hans stora prislapp. Han kostade Chelsea 32 miljoner pund.

”Han har redan berättat för mig hur hans liv är med de höga förväntningarna. Han skrev på för många miljoner pund och han kommer alltid att känna av trycket från sin prislapp.”

”Han kommer alltid att behöva göra mer än de andra, han är dömd till att alltid vara på toppen av sin förmåga. Men han inser detta och han njuter av utmaningen. Hans fantasifulla fotboll tar bort en del av trycket på honom. Eden vågar prova på saker och är inte rädd för att leva upp och ta sitt ansvar.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply