Di Natale drömmålade när Hellas tappade greppet om Europa-platsen

Årets överraskningslag, Hellas Verona, var på jakt efter att befästa sin sjätteplats som innebär Europa League-spel när lokalrivalen Udinese gästade Bentegodi.

Det började också bra för Hellas. Redan i den 14:e matchminuten tilldelades man en straff som veteranen Luca Toni säkert förvaltade. Det var italienarens 20:e ligamål för säsongen.

I den 56:e minuten skulle man utöka till 2-0. Målet gjordes av den isländske mittfältaren Emil Hallfredsson efter ett volleyavslut från en snäv vinkel. Bara 2 minuter senare reducerade Udinese efter ett fantastiskt mål av Antonio Di Natale. 36-åringen dämpade ett inlägg med sin vänsterfot, vände om och drog till med en volleykanon i nättaket. En av säsongens allra snyggaste fullträffar.

Hellas såg ut att hålla undan men i den 91:a minuten åkte man på en riktig kalldusch när Emmanuel Badu kvitterade med ett skott som smet in vid Rafaels högra stolpe.

2-2 blev slutresultatet. Det innebär att Hellas Verona inte längre har greppet om sjätteplatsen. Både Parma och Milan kan vid seger imorgon gå om sensationsnykomlingen.