Dani Alves kommenterar konkurrensen med Adriano

Efter att Dani Alves från början spelade från start för Barca och där han presterat otroligt bra, började svackorna komma sakta men säkert. Han har nu förlorat platsen i Tito Vilanovas startelva och den nya ägaren till startplatsen är ingen mindre än den andra brassen Adriano.

Adriano har presterat bra under matcherna och har imponerat på många med sitt fina spel.

”Adriano är verkligen en proffsig spelare. Men när man tillhör en så bra trupp som Barcelona, blir konkurrensen i laget otroligt stor och mycket viktig. Vilket är anledningen till att man hela tiden måste bli bättre. Jag har haft några problem med skador, och väntar nu på att bättra min fysik. Jag är inte rädd för att konkurrera med någon”, sa Dani Alves i en intervju med ESPN. 

Alves kommenterade även kring brasilianska landslaget: ”Vi har alltid varit med i landslaget för att representera landet samt för att hjälpa coachen att fullfölja sitt jobb. Oavsett vad som händer framöver kommer jag fortsätta göra mitt jobb, för att den nuvarande tränaren ska få det att bli bra.”

Dani Alves var inte med i vänskapsmatchen mellan Brasilien – Irak (6-1), som spelades i Malmö den 11:e oktober, under Mano Menezes kommando. Där ersatte Adriano honom och gjorde det bra även i landslaget. Det kommer säkerligen ha en betydelse när den nuvarande coachen, Felipe Scolari, ska analysera och förbereda sig inför sin första match mot England, på Wembley.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply