Coentraos sex misstag

Varför är inte spelaren en i gruppen? här är de sex anledningarna.

Födelsedagsfirande

– I februari 2012 fotograferades han med en cigarett i munnen när han firade sin födelsedag, vid sidan av Ronaldo. Mourinho straffade backen som inte fick spela den kommande matchen mot Málaga och bara en halvlek mot Villareal. Sedan denna dagen har det funnits folk på Bernabeu som alltid buat åt Coentrao.

Förolämpat domaren Perez lasa från bänken

I en match hade portugisen kallat sagt några väl valda ord till domaren Perez Lasa. Efter denna händelse fick han en avstängning som varade i fyra matcher och kunde inte spela mot City, Ajax och Barca innan han skadade sig med det Portugisiska landslaget.

Många skador och lång tid har fått Mourinho att tröttna

Spelaren har varit skadad inte mindre än sex gånger sedan han kom till Madrid , samtliga gånger har det varit muskelskador. Mourinho har tröttnat då spelaren alltid tar längre tid på sig att komma tillbaka från sina skador än vad andra spelare gör.

Försening inför derbyt

Coentrao var en av de spelare som anlände sent inför ett derby. Det fanns även andra spelare som kom försent. Tillsammans med Cristiano, Kaka, Arbeloa och Pepe fick spelarna själva ta sig till hotellet där laget skulle bo.

Skämt och dålig inställning på träningen på Valdebebas

Den 10 december hade backen en laddad dialog med Rui Faria, Mourinhos assistent. Anledningen var ett missförstånd med lagets läkare och spelaren hade inte den intensitet och inställning som han borde ha. Dagen efter hade han även laddat samtal med Aitor Karanka.

Försening till årets första träning

Coentrao kom försent till första träningen för året. Spelaren kom med en ursäkt som senare visades vara en lögn. Straffet kom väldigt snabbt.

 

Tror ni att Coentrao kommer att lämna Real Madrid? flera klubbar är intresserade av portugisen, bland annat Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply