bet365

City går in i kampen om Ronaldo

Manchester Uniteds önskan att värva tillbaka Cristiano Ronaldo kan ingen ha undgått. Klubben har enligt Daily Star spenderat de fem senaste månaderna att sätta ihop ett erbjudande som skulle kunna hämta tillbaka storstjärnan till Old Trafford. Nu har däremot deras grannar blandat sig in i leken om portugisen.

Manchester City har sagt till Ronaldo att de kan toppa alla bud som han får från United. Detta skulle innebära att City skulle bli tvungna att ge spelaren en högre lön än 300 000 pund i veckan. Klubbens ägare, Mansour bin Zayed Al-Nahyan, grämer sig fortfarande över att de förlorade mot United i kampen om Robin van Persie – en förlust som han säger kostade dem Premier League-titeln. Mansour vill inte göra om samma misstag igen. 

Ronaldo har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt i Real Madrid. Trots ryktena om att en ny överenskommelse är nära så har inte Madridklubben kommit med något formellt erbjudande. Vad anfallaren däremot har fått är ett bud från Paris Saint-Germain på 55 miljoner pund, ett erbjudande som Real Madrid snabbt tackade nej till.

Fram tills nu har Manchester United varit det enda alternativet om ett bud på 70 miljoner pund skulle dyka upp. Ronaldos agent, Jorge Mendes, har noterat Citys intresse och förstår att de är med i kampen på allvar.  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply