Chelsea redo att buda på Benteke- som vill till Tottenham

Aston Villa gick i dagarna ut med att deras stora stjärna Christian Benteke, vill lämna klubben. Något som givetvis fått ryktena kring belgaren, som hela sommaren varit ett hett villebråd för många toppklubbar i Europa, att florera i en ännu högre takt än förut.

Då Chelseas nygamle manager Jose Mourinho, ska vara beredd att lägga ett bud på 25 miljoner euro för Villas anfallsess. Aston Villa som förra säsongen lånade Jermain Jenas från ”Spurs”, ska enligt uppgifter varit missnöjda av vad de fick ut av den affären, och ser därför hellre att Benteke går till Chelsea.

Benteke och sin tur, ser Tottenham som ett bättre alternativ. Mycket på grund av att belgaren tror att chansen till speltid är större i Tottenham, där konkurrensen inte är lika hög. Då ett möjligt VM-slutspel stundar för Belgien sommaren 2014, ska Benteke inte vilja riskera att han hamnar på bänken säsongen som kommer.

Var Benteke-soppan tillslut landar är omöjligt att sia om, men chansen ser just nu att vara ganska stor, att flyttlasset går till London. Där även Arsenal visat intresse.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply