Champions League kan få Aubameyang att stanna

Pierre-Emerick Aubameyang, 23, har fullständigt öst in mål för sitt Saint-Etienne under säsongen, och är en tung pjäs i laget som numer befinner sig på en fjärdeplats i Ligue 1. Men det är sedan tidigare känt att flera klubbar, främst i Premier League, jagar spelarens underskrift till sommaren.

Lag som Chelsea, Newcastle, Manchester City och Manchester United har visat stort intresse för den gabonske landslagsmannen. Aubameyang vet dock inte ens själv hur framtiden kommer att se ut, utan väljer istället att fokusera på nuet och sitt nuvarande klubblag.

Och i nuläget verkar det vara en bra metod. De vanligtvis grönklädda är uppe och nosar ordentligt på topplaceringarna i ligan, där en eftertraktad Champions League-plats väntar för de två högst tabellplacerade lagen vid säsongens slut. Något som, om Saint-Etienne tar sig dit, kan förändra hela utgångspunkten totalt, och någon flytt blir inte alls så självklar längre.

”Jag skulle älska att avsluta säsongen starkt för mitt lag och sätta oss i en bra position för att slåss om en Champions League-plats”, säger anfallaren enligt Soccernews.com. ”Om vi kvalar oss till den turneringen skulle det vara svårt att lämna klubben. Men min framtid kommer bestämmas i slutet på säsongen.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365