Brunt var stjärnan i det oavgjorda derbyt

Aston Villas usla form skulle sättas på prov när man åkte till The Hawthorns för kvällens West Midlands-derby. Som motstånd stod West Bromwich tappade 0-2 borta mot Reading på ett mirakulöst sätt förra omgången.

Aston Villa började matchen bäst och skulle även få utdelning. Efter 12 minuter tog Benteke bollen, vände sig runt, och smällde sedan in bollen från 20 meter bakom Foster i målet. Ett fantastiskt skott från belgaren.

Det nya anfallsparet, Agbonlahor och Benteke fungerade mycket fint. Agbonlahor skulle utöka ledningen för bortalaget med 14 minuter kvar tills pausvilan. Han sprang igenom försvaret och avslutade lungt nere i hörnet.

Först i andra vaknade West Bromwich till. Lukaku spelade lungt bollen tillbaka till Brunt som klippte till och bollen satt snyggt intill stolpen, precis utanför strafformådet smällde Burnt till ifrån. Men man skulle skapa mer.

Med sju minuter kvar kom Rosenberg in för WBA. Då hade man en hörna som Brunt slog till McAuley, som nickade ner bollen till Odemwingie. På helvolley slog han på ett snyggt sätt in kvitteringen för The Baggers. Villas försvar höll inte denna matchen heller.