bet365

Brasilien räddade kryss på invigningsfesten

Det var upplagt för en het landskamp mellan Brasilien och England, som fick äran att gästa sydamerikanerna när Maracanastadion skulle invigas efter stadions nyrenoverade. Och visst blev det lite spänning i landskampen inför den brasilianska hemmapubliken.

Det var Brasilien som tog ledningen på den klassiska arenan, efter att Hernanes avlossat ett distinkt avslut rakt i virket. Returen var dock Fred först framme på och Joe Hart lyckades inte stoppa anfallaren avslut, som betydde 1-0. Fred blev därmed den första målskytten på den klassiska stadion sedan nyrenoveringen.

Men England kom tillbaka i matchen och blott tio minuter efter ledningsmålet kom kvitteringen. Efter fint samarbete mellan Wayne Rooney och Alex Oxlade-Chamberlaine, kunde Arsenal-mittfältaren trycka in ett hårt och lågt avslut förbi Julio Cesar till 1-1.

Och vändningen blev ett faktum när Wayne Rooney avlossade kanonen strax utanför straffområdet. Den engelska landslagsanfallarens avslut tog möjligtvis och bytte riktning på en hemmaförsvarare, men flög in läckert i det bortre krysset till 1-2. 

Brasilien lyckades dock få med sig åtminstone ett oavgjort resultat från landskampen. Paulinho fick gott om tid på sig i gästernas strafformåde och kunde fint sätta 2-2, vilket också blev slutresutlatet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply