1 – 1  Oeste vs São Caetano

0 – 1  Mirassol vs Corinthians

1 – 2 Palmeiras vs Penapolense

2 -2  Bragantino vs Santos
Santos låg under med 2-1 men i sista minuten blåste domaren straff för bortalaget som Neymar enkelt kunde placera in. Diskussioner kommer pågå under veckan eftersom Bragantinos anfallare Lincoln blev fälld i ett kontringsläge precis vid straffområdets linje men fick varken frispark eller uppmärksamhet. När minuten efter ledde till Santos kvitteringsmål (straffen).

2 – 0 Botafogo vs São Bernardo

1 – 0 Paulista vs União Barbarense

4 – 2 Mogi Mirim vs XV de Piracicaba

Santos är delad etta med Mogi Mirim och Ponte Preta som också har 7 poäng efter omgång 3 men leder på grund av målskillnad.
Omgång 4 spelas på onsdag (30:onde) och torsdag (31:a).

I Campeonato Carioca har vi även följt matchen mellan Botafogo vs FLuminense som slutade 1 – 1. Rio de Janeiros egna El Classico.
Skillnaden mellan Campeonato Paulista och Campeonato Carioca är att alla lag möter varandra i Paulista, och det är en enda grupp. Campeonato Carioca består av grupp A och grupp B, där ett lag från grupp A möter ett lag från grupp B istället för att möta ett lag i samma grup. Fluminense ligger på första platsen i grupp A medan Botafogo ligger trea i grupp B. Målen gjordes av Boliviar (Botafogo) och Wellington Nem (Fluminense).