Bayern München jagar Ibrahimovic – som Rooney ersätter i PSG?

Bayern München jagar Zlatan Ibrahimovic

The Mirror rapporterar vidare om att Zlatan Ibrahimovic tröttnat på tillvaron i Paris, vilket skulle kunna öppna för Bayern München som jagar svensken. Samtidigt kan Wayne Rooney bli ersättare i den franska klubben.

Det fortsätter att surras om Zlatan Ibrahimovic framtid i Paris Saint-Germian. Den senaste tiden har det spekulerats starkt angående att svensken tröttnat på sin tillvaro i Paris Saint-Germain, samtidigt som det rapporterats om ett stort intresse från Juventus. Nu kommer det nya uppgifter från The Mirror som får anses vara något sensationella.

Den brittiska tidningen rapporterar nämligen att en dominoeffekt skulle kunna inledas på marknaden. Man skriver att Bayern München ska vara intresserade av svensken, där klubben skulle vara villiga att erbjuda 20 miljoner pund för landslagsanfallarens underskrift.

En försäljning av svensken skulle The Mirror öppna för att Paris Saint-Germain därefter lägger ett bud värt 25 miljoner pund på Manchester Uniteds anfallsstjärna Wayne Rooney som tänkbar ersättare. Och även om Sir Alex Ferguson insisterat att engelsmannen inte kommer lämna, skulle det inte stoppa fransmännen från att testa den engelska storklubben med ett bud på anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply