Bayer 04 leverade direkt

Bayer 04 Leverkusen visade i första matchen av årets Bundesliga-säsong att de är ett lag att räkna med.

När den halva första halvleken var spelad kunde den pålitlige målskytten Stefan Kiessling göra 1-0 åt sitt Leverkusen.

Hemmalaget Bayer Leverkusen spelade bra i den första halvleken, därför blev Freiburgs kvittering genom nyförvärvet Mike Hanke när det återstod fem minuter av den första halvleken ytterst olycklig.

Men Hemmalaget hängde inte läpp för det utan Bayer 04 började istället spela en allt bättre fotboll, och i den 47:e matchminuten kom det efterlängtade ledningsmålet för hemmalaget, denna gång genom Heung Min Son.

Leverkusen fortsatte att trumma på och sex minuter efter 2-1 målet det ack så viktiga målet för Leverkusen. Sidney Sam kunde stänga matchen med ett 3-1 mål.

Freiburg hade även straffspark, men Leverkusen talangfulle målvakt Bernd Leno kunde ta den dåliga straffen som slogs av Jonathan Schmid.

Sett över hela matchen vann Leverkusen helt klart rättvist. Beröm till lagets nykomponerade anfallspar i Kiessling och Son.