Barcelona nöjda med talangen

Klubbar som PSG, Liverpool och Chelsea kan nu pusta ut då Marca går ut med att Barcelona har slutat leta efter en mittback.

David Luiz, Thiago Silva och Daniel Agger var alla spelare som Barcelona misslyckades värva under transferfönstrets sista timmar även fast klubben meddelat att de inte kommer värva någon spelare.

Nu ska dock problemet vara löst. Marc Bartra, som verkligen haft en betydande inverkan i klubben, har fått förtroende av hela klubben att, med Piqué jämte sig, styra Barcelonas backlinje.

”Marc Bartras tre senaste matcher för Barcelona har satt stopp – om inte permanent, så åtminstone på kort sikt – till en långvarig debatt. Den katalanska klubben kommer inte ta in en mittback under Januari,” läser rapporterna i AS.

21-åringens prestation mot Celtic, tidigare i veckan, var en stor del till all beröm där han växte sig in i matchen efter en tuff start.

”Bartra har bevisat att han är redo att spela för Barca. Han visade tecken på hans talang mot Real Sociedad och Almería, men det definitiva beviset kom under hans otroliga insats mot Celtic i Champions League.” tillägger rapporten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply