Balotelli: ”Jag vill ha Ibrahimovic”

Mario Balotelli skrev i januari på för spel med Milan, där han under våren har varit ett stort utropstecken. Nu till sommaren berättar han dock för Sportmediaset, att han vill se att Milan förstärker spelartruppen för att bli mer konkurrenskraftiga i Champions League-spelet.

”Vi har ett bra lag redan, men vi behöver förstärkning för att kunna konkurrera i Europa.”Vilken spelare vill jag att Milan ska signa?  Jag kan inte berätta det. Om Milan kanske kommer att försöka värva honom om jag säger det? Okej, jag vill ha Ibrahimovic,” säger Balotelli till Sportmediaset, där han också talar ut om Juventus och deras värvning av förre lagkamraten Carlos Tevez.

”Jag är inte rädd för Juventus. Jag har respekt för alla, men jag fruktar inte någon. Tevez är en vän till mig, och jag sa till honom att komma till Milan, men han ville inte lyssna på mig. Han gick till Juventus i stället, men det är sådant som händer. Jag kommer att göra narr av honom när vi möter varandra på planen. ”

Sportmediaset frågade också om det kommande taktikbytet i Rossoneri, där man bekräftat att man från och med nästa säsong kommer spela med 4-3-1-2-uppställningen. Det ska dock inte vara några större problem för den italienska stjärnan.

”Den nya taktiska uppställningen för Milan(4-3-1-2)? Jag kan anpassa sig till att spela i samtliga roller. Men självklart vill jag spela som en central anfallare, eller jag måste snarare spela i den rollen.”

Stephan El Shaarawy har under juni sagts vara aktuell för en flytt till bland annat Manchester City och Chelsea. Men i veckan blev det officiellt att anfallaren stannar i Milanoklubben – något som Mario Balotelli självklart var mycket glad över.

”Jag skickade iväg ett meddelande för att fråga honom hur mötet med Galliani gick. Han berättade att han stannar, och jag sa till honom att han det var bra. Jag är glad att han stannar. precis som för mig själv. Jag är glad över att jag har sagts vara osäljbar, men man vet aldrig vad som kan hända inom fotbollen.”

”Milan är det lag som jag har i mitt hjärta. Det är en vacker klubb med fantastiska fans. Jag är glad i Milan nu, och jag kommer att stanna här, och så en dag får vi se vad som händer.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365