Arsenals bud på Lars Bender nobbat

bet365

Den 24-årige tysken Lars Bender, vars tvillingbror Sven Bender också spelar fotboll på professionell nivå, har fin ritun från matcher med det tyska landslaget. Och det har i kombiantion med framgångarna i Bayer Leverkusen, föga överraskande fått klubbar att kolla efter möjligheten att plocka in spelaren från den tyska ligatrean.

Enligt uppgifter på måndagen från tyska Express har Arsenal nyligen lagt fram ett bud på mittfältaren värt 23 miljoner euro. Det ska dock ha avisats ganska snabbt av den tyska storklubben, som har Champions League-spel att se fram mot.

Det är andra gången som det rapporteras om att Arsenal fått se ett bud bli nekat på tysken, som manager Arsenal Wenger uppges vara ute efter att para ihop i The Gunners med landslagskollegan Lukas Podolski. Men även om Lars Bender uppges vara öppen till att testa lyckan i norra London, sitter Bayer Leverkusen i en bekväm sits och behöver inte sälja. Speciellt med tanke på att man fick in en fin summa när Chelsea köpte loss Andre Schürrle förra månaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply