Arsenal planerar bud på Julian Draxler

Arsenal planerar bud på Julian Draxler

Vill värva Wolfsburgs stjärna

Arsenal fortsätter sin jakt på att förstärka den nuvarande spelartruppen. Den senaste spelaren man sägs vilja värva är Wolfsburgs Julian Draxler. Enligt Daily Mirror planerar den engelska klubben ett bud på 43 miljoner pund för tysken.

Arsenal misslyckades ännu en gång med att vinna Premier League. Man kom tvåa i fjol, vilket innebär att man var närmare än på mycket lång tid. För att se till att man når hela vägen fram till nästa säsong vill klubben plocka in flera nyförvärv. Klubben har redan värvat Granit Xhaka, schweizaren som var med i sommarens EM. Dessutom har det ryktats om att Arsenal närmar sig Ricardo Rodriguez. Nu verkar det som att den engelska storklubben är på jakt efter ännu en spelare.

Spelaren det handlar om den här gången är Julian Draxler. Enligt Daily Mirror vill Arsenal värva tysken från hans nuvarande klubb Wolfsburg. Arsene Wenger försökte locka 22-åringen till Emirates Stadium redan under sommaren 2015, men då valde yttern att istället skriva på för den tyska klubben. Nu vill Arsenals franska tränare göra ett nytt försök. Det sägs att han är beredd att spendera 43 miljoner pund på spelaren. Detta ska han ha talat om för Arsenals ledning, som nu påstås vara på väg att lägga ett bud.

Samtidigt talas det om att flera spelare kan behöva lämna Arsenal under sommaren. Bland annat har det hävdats att Kieran Gibbs kan lämna Arsenal för Liverpool och att Arsenal kan släppa Alex Oxlade-Chamberlain till West Ham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply