Arsenal kan tappa en till nyckelspelare

Arsenal har haft stora problem under de senaste åren när det gäller att hålla kvar sina största stjärnor. Spelare som Samir Nasri, Cesc Fabregas och senast Robin Van Persie har lämnat Londonklubben. Den sitsnämndes motiv var att klubben saknade ambitioner, ett motiv som även Laurent Koscielny kan lämna klubben för.

– Jag vill lyfta troféer och vinna titlar. Jag hoppas att klubben [Arsenal] vill detsamma, men om de inte vill det kommer jag att se över mina alternativ, sa Koscielny till Eurosport.

– Jag hoppas att klubben vill vinna, för det är det den förtjnar. Jag vet inte om Arsenal vill ha mig, det är också en fråga.

Fransmannen är en utav de viktigaste klossarna i Arsenals lagbygge, då han tillsammans med Per Mertesacker bildade ett mycket stabilt mittbackspar som låg bakom Gunners tio matchers långa förlustfria svit.

Champions League-mästarna Bayern München sägs vara intresserade av 27-åringen, då deras nye tränare Pep Guardiola uppges vara en stor beundrare av den före detta Lorient-spelaren. Tyskarna sägs planera ett bud på 15 miljoner pund enligt Daily Mail.

Till backens förtjusning kan detta vara året då Arsenal öppnar plånboken. Londonklubben uppges vara redo att spendera så mycket som 70 miljoner pund, med spelare som Gonzalo Higuain, Stevan Jovetic och Wayne Rooney som möjliga nyförvärv. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply