Uppgifter: Arsenal jagar Bynoe-Gittens

Uppgifter: Arsenal jagar Bynoe-Gittens

Arsenal vill värva ”den nye Jadon Sancho”. Engelsmannen kan värvas i januari.

Efter en imponerande fjolårssäsong har Mikel Artetas mannar fortsatt på samma spår. I helg slog man Manchester City och gick förbi de regerande mästarna i tabellen. I och med vinsten ligger man på samma poäng som ligaledande Tottenham. Arsenal har även visat vad man går för på transfermarknaden som när man i somras värvade man Declan Rice för 105 miljoner pund. Nu kan London-klubben värva igen, för en troligtvis liknande summa.

Enligt den tyska tidningen Bild vill Arsenal värva den 19-årige supertalangen Jamie Bynoe-Gittens. Engelsmannen håller på att slå igenom i Dortmund. Trots skador har han redan gjort 29 framträdanden för BVB där han har stått för tre mål och en assist. Jämförelsen med Jadon Sancho kommer dels för att han spelar som ytter, men också för att han tog samma steg. Precis som Sancho lämnade han Manchester Citys akademi för spel i Tyskland, och har slagit igenom den vägen.

Jamie Bynoe-Gittens har kontrakt med Dortmund fram till sommaren 2028, därmed skulle en stor summa krävas för att köpa loss yttermittfältaren.

SE ÄVEN: Jesse Lingard nära ny klubb 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply