Agenten bekräftar: ”Robert Lewandowski kommer skriva på för Bayern”

bet365

Borussia Dortmund tog sig till Champions League-final efter en fullständigt strålande säsong i Europacupspelet. I finalen blev det dock förlust mot rivalen Bayern München, och redan innan hade man förlorat Mario Götze till Bundesligamästarna. Nu talar det mesta även för att Robert Lewandowski lämnar Dortmund för Bayern.

Det är spelarens agent, Cezary Kucharski som i polsk tv i princip bekräftade att det kommer bli Bayern München för den polske landslagsspelaren.

”Det är ingen idé att låtsas längre, om att han inte kommer att flytta till Bayern. Robert vill lämna och det är vad som kommer att hända. Det är bara en tidsfråga. Det kan finnas en färdig uppgörelse inom en vecka eller inom två till tre veckor. Vi väntar på en signal från klubben. Vi arbetar med den här affären,” säger agenten till polska TVN24, enligt Sky Sport, och fortsätter:

”Robert behöver en ny utmaning. Han behöver andra människor omkring honom, en ny tränare och ny motivation. För oss är det klart, men vi har inte undertecknat något än.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply