Bekräftar: Real Madrid i kontakt med Declan Rice

Bekräftar: Real Madrid i kontakt med Declan Rice

Declan Rice till Real Madrid

West Hams 20-årige mittfältare finns på radarn hos flera av Europas största klubbar. Nu avslöjar den före detta spelaren att Hammers varit i kontakt med Rice.

Real Madrid har under de senaste somrarna inte spenderat några jättesummor på nyförvärv. Detta trots att framför allt Cristiano Ronaldo lämnat för spel i Juventus. Denna säsong har man inte alls presterat som tidigare år och i den spanska huvudstadsklubben planerar man nu inför nästa säsong. Mycket tyder på att Eden Hazard går till Real Madrid från Chelsea men det är inte bara belgaren som finns på önskelistan. Marängerna vill få in fler värvningar från Premier League och nu bekräftar den gamle West Ham-spelaren Scott Minto att Los Blancos varit i kontakt med Declan Rice och spelarens familj.

– Real Madrid har ringt till Declan Rice och spelarens omgivning för att visa intresse för spelaren. Flera klubbar har ringt men det är framför allt Real Madrid som är intresserade. Jag kan inte säga vem källan är men det är en trovärdig källa. Jag är säker på att West Ham är medvetna om intresset, säger Minto i tv-kanalen Astro Sport och tillägger:

– Han är en fysisk spelare som är snabb och den mognad han har för sin ålder är otrolig. Han blir bättre och bättre för varje match han spelar, avslutar Minto.

Declan Rice har kontrakt med West Ham United till och med sommaren 2024. Det är oklart hur mycket Hammers skulle kräva för att släppa sin pärla som valt att spela för det engelska landslaget istället för Irland.

Även klubbar som Chelsea, Manchester City och Manchester United är intresserade av att knyta till sig Rice.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply