Vilket land vinner Eurovision 2021? Tippa på Eurovision Song Contest!

Vilket land vinner Eurovision? Tippa på Eurovision Song Contest!

Spela på Eurovision 2021 – Vilket lag vinner tävlingen?

Vilket land vinner Eurovision 2021? Land som vinner Eurovision? Den efterlängtade Eurovision-veckan drar nu igång och det är någonting som många Eurovision- och schlager-älskare har väntat mycket länge på! Efter en hel vår full av förberedelser och väntan har det nu äntligen blivit dags att välkomna de båda semifinalerna samt finalen som kommer gå av stapeln den 22:e maj.

Först ut är Eurovision semifinal 1, som kommer att hålls tisdagen den 18 maj 2021. Därefter kommer Eurovision semifinal 2, som drar igång torsdagen den 20 maj, innan den stora finalen lördagen den 22:e maj. Det kommer alltså vara en hel vecka fullproppad av spänning och bra musik. Under veckan kommer vi få se, och bidra med röster, för att rösta fram vilka låtar som tar sig till finalen den 22 maj.

Vilket land vinner Eurovision? Tippa på Eurovision Song Contest

Vilket land vinner Eurovision Song Contest 2021?

Eurovision-veckan är någonting som musikälskare världen över har gått runt och väntat på, och det förväntas bli en riktig folkfest. Schweiz (4,00) är det land som förväntas ta hem hela tävlingen, med utmanare som Bulgarien (7,50), Island (9,00) och Sverige (10,00) hack i häl. Det kommer att bli en mycket spännande helg för alla inblandade.

Nedan ser ni oddsen på de tio länder som marknadens spelbolag anser är favoriter till att vinna. Sverige har en bra chans men Hollands bidrag med Duncan Laurence är det som man på förhand tror kommer vinna.

Odds Eurovision vinnare Vinnare Bästa 3 Bästa 10
1 Schweiz 4,00 ––– –––
2 Bulgarien 7,50 ––– –––
3 Island 9,00 ––– –––
4 Frankrike 10,00 ––– –––
5 Italien 10,00 ––– –––
6 Sverige 10,00 ––– –––
7 Litauen 13,00 ––– –––
8 Cypern 15,00 ––– –––
9 Malta 15,00 –––
–––
10 San Marino 15,00 ––– –––

Vilket land vinner Eurovision 2021? Tippa vinnaren

Många tar även tillfället i akt och spelar på den stora musiktävlingen. Många spelbolag, däribland Unibet och bet365, erbjuder många bra odds och erbjudanden som man kan utnyttja om man är intresserad av att lägga en slant på en låt som man tror på, och kanske dryga ut kassan på köpet.

Vilket land vinner Eurovision? Tippa på Eurovision Song Contest

Läs mer om Eurovision 2021

Vem vinner Eurovision 2021? Odds vinnare Eurovision 2021? Se Eurovision odds 2021! Vill du läsa mer om Eurovision? Det kan vara bra att hålla koll på vilka datum det är som gäller för tävlingen, detsamma med vilka TV-kanaler det är som gäller för att få det bästa från tävlingen. Något annat som kan vara bra att veta är vilka länder det är som deltager, och hur startordningen ser ut i respektive semifinal samt finalen. Det kan även vara intressant att läsa på om tidigare vinnare av Eurovision och vad oddsen ligger på vem som kommer att kamma hem tävlingen! Du kan även läsa mer om tävlingen på SVT.se. Tippa på Eurovision hos Unibet =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply