Betting odds Sverige Spanien VM 2023: bästa oddset tips inför Sverige vs Spanien semifinal i Dam-VM 2023!

Betting odds Sverige Japan bästa oddset tips inför kvartsfinalen Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Odds Sverige Spanien semifinal VM i fotboll damer – bästa oddset inför Sverige vs Spanien semifinal i Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Odds Sverige Spanien semifinal VM i fotboll damer? Bästa odds Sverige mot Spanien i Fotbolls VM? Ska du spela på Sverige vs Spanien semifinal i Fotbolls VM damer? Tippa på Sverige Spanien semifinal i Fotbolls VM 2023? Letar du efter bästa odds Sverige Spanien semifinal? Det ska här bli en väldigt intressant semifinal av VM 2023.

Å ena sidan stjärnspäckade Spanien. Men på andra sidan ett svenskt kollektiv som verkligen vet hur en ska ta död på stornationer. Sveriges semifinalmatch kommer att spelas på förmiddagen tisdag den 15 augusti i Eden Park i Auckland, Nya Zeeland, klockan 10:00 svensk tid. Du kan se Sveriges match på TV6 eller streama den live via Viaplay =>. Se och spela på fotboll här =>

Odds Sverige Sverige Spanien semifinal VM i fotboll damer - bästa oddset inför Sverige vs Sverige Spanien semifinal i Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Odds Spanien vs Sverige 1X2
1 X 2
2,05 3,75 3,75
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,29 1,34 1,79
Odds lag gå vidare
Spanien Sverige
1,65 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,87 1,89
Odds Sverige Spanien gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,10 1,70

Odds Sverige Spanien – vilka går vidare till final?

Får vi se ännu en svensk chockseger mot Spanien? Efter att ha gått så här långt så börjar en undra vad Sverige kan klara av att åstadkomma. Kan Blågult bli ett av de två bästa lagen i hela VM?

Odds Sverige Spanien gå vidare
Spanien Sverige
1,65 2,10

Det är så klart Sverige som får vara underdog i den här matchen. Det återspeglas i spelbolagens odds Sverige Spanien. Men att Spanien kommer vinna enkelt har vi svårt att tro. De flesta trodde att Sverige inte ens skulle ta sig vidare ur gruppspelet. Sverige körde över Sydafrika, Italien och Argentina och vann sin grupp före ärkerivalen Argentina. Därefter så slog Sverige ut USA i åttondelsfinalen på straffar.

Odds Sverige Spanien – 1X2 odds

Klicka på odds eller spela för att tippa på Spanien vs Sverige semifinalmatch hos det spelbolaget! Oddsen förändras så kolla att odds nedan fortfarande gäller hos spelbolaget.

Odds Spanien vs Sverige 1X2
1 X 2
2,05 3,75 3,75
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,29 1,34 1,79

Sverige semifinal mot Spanien kommer att bli en 90 minuter lång kamp, och kanske längre än så. För många tror ju att Spanien kommer att vinna, men frågan är ju hur det kommer att se ut. Vi kan vänta oss ett bollförande Spanien, precis som Italien, Argentina och USA blev, men mot ett väldigt effektivt och kontringsstarkt Sverige. Något som Spanienskorna verkligen kan få problem med.

Odds Sverige Spanien målskyttar i matchen

Vilka tror du kommer göra mål i semifinalen mellan Sverige och Spanien? För dig som vill spela på en svensk eller spansk målskytt gör mål i matchen så har vi tagit fram lite odds på olika målskyttarna.

Vad det gäller svenska målskyttar inför semifinalen mot Spanien så finns det ju några troliga. Det självklara är Stina Blackstenius och Fridolina Rolfö. Däremot så har många av de svenska målen kommit från Amanda Ilestedt.

Trots att Ilestedt inte är en anfallare, utan försvararen, så verkar hon ha haft det lätt att sätta bollen i målet. Amanda Ilestedt är inte den som förväntas göra målen, men hon har ändå hittills gjort fyra mål och varit en av spelarna som bidragit till Sveriges framgångar. Hon är även den som leder den svenska skytteligan i VM. Oddset på att Amanda Ilestedt gör mål mot Spanien är ganska högt – gör hon mål så ger detta 9 gånger pengarna.

Målskyttar Sverige damer Första Sista Gör mål
Stina Blackstenius 8,00 8,00 3,70
Fridolina Rolfö 8,50 8,50 4,00
Linda Hurtig 10,00 10,00 4,60
Madelen Janogy 10,00 10,00 4,60
Kosovare Asllani 10,00 10,00 4,60
Amanda Ilestedt 20,00 20,00 9,00

Samtidigt finns Aitana Bonmati på andra sidan och som redan gjort 3 mål i VM, inför Sverige Spanien, och hon jagar VM:s skytteliga. Och visst har Aitana Bonmati fått in målen när de har behövs, men även Sverige har några ess i ärmen.

Målskyttar Spanien damer Första Sista Gör mål
Esther Gonzalez 6,40 6,40 3,00
Salma Paralluelo 7,50 7,50 3,60
Jennifer Hermoso 8,50 8,50 3,60
Eva Navarro 8,50 8,50 3,95
Alba Redondo 8,50 8,50 3,95

Sverige Spanien odds semifinal VM i fotboll damer - bästa betting oddset inför Sverige vs Spanien semifinal i Fotbolls VM! Odds Dam-VM 2023!

Bästa odds Sverige Spanien inför semifinalen i Fotbolls VM 2023!

Det finns en del bra saker att tänka på nu när Sverige ska ta sig an Spanien i semifinalen. Ett är att Sverige rent historiskt sett har en match mindre i vinst än vad amerikanskorna har mot Sverige. Men de flesta spanska segrarna kom innan 2020-talet. Tittar vi istället på de senaste två gångerna lagen har möts så har det svenska landslaget rent av en för del mot Spanien.

Samtidigt som Spaniens VM trupp dessutom ser starkare ut, så är den svenska VM truppen inte dålig. För visst, det finns inte några direkta världsstjärnor i det här laget. Men vi kommer dock att kunna hitta lite annat. Det handlar inte minst om ett lagsammanhållning.

För truppens sammanhållning har tagit Sverige så här långt, och visst går det att tacka förbundskaptenen för mycket av det här. Så kan Sverige fortsätta att hålla sig till matchplanen så kan det här komma att bli väldigt intressant.

Intressanta Sverige Spanien odds inför semifinalen Fotbolls-VM 2023!

För er som vill se lite intressanta odds på Sverige och Spanien så har ni kommit helt rätt. Här ska vi titta på just det. Vi vet ju att Sverige på förhand inte tippas vinna. Faktum är ju att Spanien är ganska så rejäla favoriter. Men enligt oss så kommer Sverige att ha goda chanser att kunna gå långt. Kanske genom att ta det hela till förlängning och rent av straffar.

Odds Sverige Spanien mål: över/under 2,5 mål

Ett intressant bet att lägga är hur många blir det blir. Det är dessutom något som är ganska roligt att satsa på. Inte minst eftersom det gör matchen lite mer spännande. Det mest troliga är att det blir få mål, vi har svårt att tänka oss ett högre resultat än eventuellt 2-0, mer ännu mer troligt 1-1.

Odds Sverige och Spanien gör Över/Under 2,5 mål
Sverige och Spanien gör Över 2,5 mål 2,10
Sverige och Spanien gör Under 2,5 mål 1,70

Odds Sverige Spanien mål: båda lagen gör mål (BLGM)

Kan det hända? Ska vår fantastiske kapten Stina Blackstenius lyckas med det igen? Ja, det är inte omöjligt. Det hände mot Sydafrika, mot Italien och nästan mot Argentina i gruppspelet. Är oddsen på att Sverige får minst en straff i matchen, och lyckas göra mål på den.

Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA, båda lagen gör mål 1,87
NEJ, båda lagen gör inte mål 1,89

Odds Sverige Spanien mål: hörnor

Något som blivit allt vanligare är att satsa på hörnor. Är en osäker på hur matchen slutar så går det ju alltid att slänga in lite pengar på hur många hörnor det blir. Eller kanske istället vilket lag som tilldelas med hörnsparkar. Det går att göra här.

Odds antal hörnor i matchen
Sverige 1,91
Oavgjort 8,00
Spanien 1,38

Sverige USA betting odds åttondelsfinal damernas VM i fotboll - bästa betting oddset inför Sverige vs Spanien semifinal i Fotbolls VM damer! Odds Dam-VM 2023!

Sverige Spanien odds erbjudanden & kampanjer inför semifinalen i VM 2023!

Har Sverige vunnit VM i fotboll damer? Nej, Sverige har aldrig vunnit Dam-VM tidigare, men nu har man chansen ifall man vinner mot Spanien. Sverige har chansen att ta hem sitt första guld i VM genom tiderna. Sverige har spelat flera semifinaler tidigare i VM-sammanhang så lär det inte sparas på krutet mot Spanien. Håll utkik här efter alla de hetaste kampanjerna inför Sverige Spanien i VM 2023. Det här är ett bra sätt för att få tag på heta Sverige Spanien erbjudande och kanske rent av gratisspel där man får pengarna tillbaka samt mycket annat gott.

Om du går i tankarna på att spela på Sverige Spanien i match VM 2023 har vi här lyckats ta fram ganska många speltips Sverige Spanien, bästa Sverige Spanien odds tips och statistik från de senaste mötena. För dig som vill se och spela på matchen så har vi besvarat en rad frågor inför matchen.

Vilken tid och vilken kanal? Sverige Spanien stream? Spanien vs Sverige semifinal spelas på tisdag kl. 10:00 svensk tid. Sveriges match mot Spanien sänds av Viaplay-gruppen som sänder matchen både i gratis på TV och TV6 och. Semifinalen mellan Sverige och Spanien kan även livestreamas genom Viaplay. Se matchen här =>

Se även VM 2023 damer spelschema, TV-tider VM 2023, Sveriges VM-trupp, Sveriges chanser att vinna VM, semifinaler VM 2023 damer, Slutspelsträd Fotbolls-VM 2023 och Fotbolls VM vinnare damer alla år m.m. Läs om VM i fotboll på svenskfotboll.se och FIFA.com. Se och spela på fotbolls live! =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365