Vilka går vidare i VM-kvalet? VM-kval fotboll odds + fakta! VM-kval 2018 Ryssland

Vilka går vidare i VM-kvalet? VM-kval fotboll odds + fakta! VM-kval 2018 Ryssland

Vilka går vidare i VM-kvalet till VM 2018 i Ryssland? Här är lagen som går vidare från VM-kvalet!

Vilka går vidare i VM-kvalet i fotboll VM 2018 Ryssland? Vilka lag går vidare från VM-kvalet? Vad säger VM:s regler om vilka som går vidare till VM-kvalets andra omgång (playoff)? Enligt VM-reglerna så går gruppvinnarna och fyra av de åtta bästa grupptvåorna vidare från VM-kvalet till slutspelet i Ryssland.

VM kval fotboll – Europa har totalt 13 platser i fotbolls-VM 2018

I korthet så innebär det att av de 54 VM-kvallagen som deltar i VM-kvalets första omgång så går 13 lag vidare, nio direkt till slutspelet i Ryssland och åtta lag till omgång 2 (playoff) i VM-kvalet. De lag som går vidare till VM-kvalets andra omgång kämpar alltså om att gå vidare till VM 2018 i Ryssland.

VM-kval fotboll – vilka går vidare i VM-kvalet?

VM kval 2018 hur många går vidare? Vilka går vidare VM kval? Gruppsegrarna i de nio kvalgrupperna är kvalificerade för VM-mästerskapet och får nio av de tretton europeiska VM-platserna. De återstående fyra platserna slåss de åtta bästa grupptvåorna (den sämsta faller bort) genom att de spelar play-off över två matcher. Vinnarna i playoff-mötena vinner de fyra sista europeiska VM-platserna.

Vilka går vidare i VM-kvalet? VM-kval fotboll odds + fakta! VM-kval 2018 Ryssland

Gruppvinnaren i respektive VM-kvalgrupp går vidare till slutspelet i VM 2018

Vilka går vidare från VM-kvalet direkt? Frankrike (1,60), Portugal (1,83), Tyskland (1,03), Serbien (3,25), Polen (2,35), Tyskland (1,06), Serbien (3,25), Polen (2,4), Belgien (1,18) och Kroatien (1,22) förväntas vinna sina VM-kvalgrupper och går vidare från VM-kvalet direkt. Utöver gruppvinnarna så har även tvåan i respektive grupp en möjlighet att gå vidare till VM 2018 genom playoff.

BÄST VM-KVALBONUSSTÖRST VM-KVALBONUSRISKFRITT VM-KVALSPEL
+ 1500 kr i bonus+ 2000 kr i bonus+ 1000 kr riskfritt
Bäst VM-kvalbonus, odds & live streaming UnibetStörst VM-kvalbonus - upp till 2000 kr hos betfair!Upp till 1000 kr i riskfritt VM-kvalspel hos Ladbrokes
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!SPELA RISKFRITT!

4 av de 8 bästa 2:orna i resp. VM-kvalgrupp går vidare till slutspelet i VM genom Playoff

Vilka går vidare från VM-kvalet genom Playoff? De bästa åtta tvåorna går vidare från VM-kvalets första omgång till playoff som är den andra omgången i VM-kvalet och vägen till VM 2018 i Ryssland.

Vilka tvåor går vidare i VM-kvalet? Så som det ser ut enligt oddset så är det Holland (3,75), Schweiz (1,91), Tjeckien (17), Wales (3,3), Wales (3,3), Danmark (4), Bosnien-Hercegovina (12), Ukraina (1,36), Belgien (1,18) och Kroatien (1,91) som förväntas komma tvåa i sina respektive grupper och går därmed också vidare i VM-kvalet till playoffen. Dock är det bara de åtta bästa tvåorna som går vidare till Playoff.

Sverige förväntas gå vidare genom playoff

Sverige förväntas ta sig vidare till VM genom playoffen. Baserat på oddset så har Sverige (11,00) ingen rimlig chans att gå vidare som gruppvinnare i Grupp A VM-kval 2018. Däremot så har Sverige en större chans att bli en av de bästa tvåorna och komma till playoff och gå vidare i VM den vägen.

Sveriges VM-kvalgrupp – Grupp A:

Här oddsen för Sveriges VM-kvalgrupp:

Frankrike: 1.60
Holland: 2.65

Sverige: 11.00
Bulgarien: 81.00

Vitryssland: 251.00
Luxemburg: 2001.00

Det är endast de fyra av de åtta bästa tvåorna som går vidare och baserat på oddset så står kampen om att bli en av de fyra bästa tvåorna mellan Schweiz (1,85), Holland (2,65), Serbien  (3,25), Italien (3,00), Danmark (3,75) och Ukraina (3,75). Med bästa tvåorna så syftar man på de åtta tvåor som samlat på sig mest poäng under gruppspelet. Därav så kan det räcka med att vinna ett par matcher för att bli bästa tvåa.

Sverige går vidare i VM-kval 2018

För att Sverige skall kunna säkra ett avancemang till VM i Ryssland 2018 så måste de komma tvåa i sin grupp. Därav krävs att Sverige kommer tvåa i sin grupp. För att komma tvåa i Sveriges VM-kvalgrupp måste Sverige ge allt för att bli en av de åtta bästa tvåorna. Ifall Sverige lyckas komma komma bli en av de bästa tvåorna så måste Sverige vinna sin playoff-match.

Det lag i gruppen som bjuder på mest motstånd om andraplatsen är Holland och Frankrike. Därför är det viktigt att Sverige tar så många poäng från holländarna som möjligt. Den första matchen mellan lagen slutade 1-1. Däremot så gick det mindre bra mot fransmännen i Paris där Sverige förlorade med 2-1. Det var synd att Sverige inte fick med sig något poäng då Holland hade tidigare förlorat med 1-0 vilket skulle ge Sverige en liten fördel. En annan grundförutsättning är att Sverige måste vinna så många gruppspelsmatch som möjligt. Sverige har vunnit mot Luxemburg och Bulgarien, men förlorade en av de viktigaste matcherna den 11 november mot Frankrike i Paris.

Nu måste Sverige vinna så många returmatcher så möjligt för säkra ett avancemang. Hittills har Sverige spelat 3 returer varav man har vunnit två och på väg att kryssa den tredje Bulgarien. Sverige vann övertygande mot både Vitryssland (4-0) och Frankrike (2-1). Vinsten mot fransmännen var lite oväntad vilket var riktigt bra.

I skrivande stund står det 3-2 mot Bulgarien och Frankrike leder med 2-0 mot Holland. Om det håller i sig så har Sverige en bra chans ifall de lyckas vinna mot Holland. Då är Sverige bästa tvåa och kan ta sig vidare till VM 2018 i Ryssland.

Sveriges nästa match är mot Vitryssland som går den 25 mars 2017 på Friends Arena. Sverige måste vinna mot Vitryssland. Sverige Vitryssland oddset är till Sveriges fördel, men allt hända. Ifall du ska tippa på Sverige-Vitryssland så finns en drös med erbjudanden att ta del av. Här hittar även fler Odds VM-kval 2018 vinnare.

Läs mer om TV tider Sverige Vitryssland, Sverige Vitryssland TV kanal, Sverige Vitryssland tid, Sverige Vitryssland startelva, laguppställning & H2H, Sverige Vitryssland odds och Sverige Vitryssland speltips.

Här hittar du Sveriges kommande VM-kvalmatcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply