Vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018?

Sveriges motståndare i kvartsfinal VM 2018

Vilka får Sverige möta i kvartsfinal i fotbolls VM 2018? Sverige är på väg att skriva fotbolls historia, och det vi nu undrar är vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018. Men innan vi börjar prata om kvartsfinaler i VM 2018 så ska vi först titta på vad som krävs för att ta sig dit. Men även lite annat, som hur det svenska landslaget faktiskt tog sig till VM 2018, och sedan vidare i gruppspelet.

Ja, det vi vet är att få såg Sveriges chanser i VM 2018 som ens skapliga. Det fanns kanske någon enstaka optimist som såg det Sverige ändå hade lyckats med på vägen hit. För faktum är ju att Blågult stått för skräll efter skräll. Det blev ju till exempel en seger mot Frankrike i en av de avslutande matcherna av VM-kvalet. Något som sedan ledde till att VM-trean från 2014, Nederländerna, hamnade bakom Sverige i kvalgruppen.

Men sedan kändes det ju som ett tvärstopp var att vänta. Italien lottades mot Blågult i playoff, och då var det inga glada miner. Men efter att Trollhättan-sonen Jakob Johansson gjort 1-0 för Sverige så kändes det helt plötsligt bra. Och efter 90 väldigt – väldigt – långa minuter i Milano på San Siro så kunde Sverige hämta ut en bragdartad biljett till VM 2018 i Ryssland.

Speltips Colombia England - bäst odds tips England vs England, Fotbolls VM 2018!

De får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018

Nu ska vi titta på Sveriges motståndare i kvartsfinalen VM. Sverige har precis avslutat sin åttondelsfinal i VM 2018 mot Schweiz. Blågult vann med 1-0 och har nu gått vidare till kvartsfinal. Det var det inte många som kunde tro på förhand, inte heller vi på redaktionen. För även om skrällen mot Italien, och även Tyskland i gruppspelet var skrämmande imponerande, så var det få trodde på ett plats i kvartsfinalerna. Framför allt inte som vinnare av Grupp F.

Hur som helst. Det är många som frågar sig vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018, och det ska vi ju förstås ta och titta närmare på. Inte minst så handlar det om att två lag som faktiskt är överkomliga.

Det blir mellan gruppvinnaren av H-gruppen, och tvåan i Grupp G. Det vill säga vinnaren av mötet mellan Colombia och England. Så rent tekniskt sett kan det blir Sverige England i kvartsfinal VM 2018. Något som förstås hade varit intressant att se. Så här såg oddsen ut på Sverige inför åttondelsfinalen mot Schweiz:

Odds Sverige fotbolls VM Odds Förhöjt odds
Sverige vidare till semifinal 3.00 10.00
Odds Sverige vinner VM 26.00 100,00
Odds Sverige två bästa i VM 23.00
Odds Sverige fyra bästa i VM 3.05

Till slut, efter 120 minuter plus straffar, så kunde det avgöras. Sverige kommer att få möta ett tröttkört England. De vann med 4-3 efter en mycket spännande straffläggning.

Så här ser oddsen ut på vinnare av fotbolls VM 2018:

Odds vinnare VM Vinnare 2 bästa 4 bästa
Brasilien Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 3,75 2,50 1,55
England England vinnare odds fotbolls VM 2018 5.00 2,10 1,33
Frankrike Frankrike vinnare odds fotbolls VM 2018 5.25 3,00 1,42
Kroatien Kroatien vinnare odds fotbolls VM 2018 6.75 3,00 1,50
Belgien Belgien vinnare odds fotbolls VM 2018 7.50 4,00 2,20
Uruguay Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018 16.00 7,00 2,55
Ryssland Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018 21.0 6,00 2,40
Sverige Sverige vinnare odds fotbolls VM 2018 26.00 23.00 3,05

Sveriges motstånd i VM 2018 kvartsfinal

Det är alltså två lag som Sverige kan få spela mot i VM 2018. Bland annat så kan vi vänta oss England, men det kan också bli Colombia. Vi vet att många svenskar har en förkärlek för det engelska fotbollslandslaget, och det kan bli bra att möta engelsmännen. Så på frågan vilka möter Sverige i kvartsfinal så har vi svaret.

För svensk del så känns det som ett lag som inte orkar ta upp farten. Och med ett fortsatt bra försvarsspel så kommer det säkert kunna göra att svenskarna håller tätt mot England. Å andra sidan möter de ett starkt Colombia, som efter chockförlusten mot Japan i den första matchen ändå lyckades ta två avslutande segrar och vinna gruppen.

Men det har inte klickat helt för colombianerna. Så för svensk del så ser det ändå helt okej ut, inte minst med tanke på att det är colombianerna som måste trycka på och styra den här matchen. Därför kan det bli en matchbild som passar Sverige helt utmärkt. Ungefär som den match vi fick se i den sista matchen av gruppspelet mot Mexiko.

Vilka möter Sverige i kvartsfinal VM 2018?

Så tog sig Blågult vidare i VM kvartsfinal

För ja, det är en insats som tveklöst kommer att gå till historien som en av de främsta i svensk fotbollshistoria. För hur såg det egentligen ut när Sverige tog sig till kvartsfinal genom att vinna gruppen och sedan åttondelsfinalen mot Schweiz? Jo, i den avslutande omgången så stod det och vägde om Blågult ens skulle klara av att gå vidare som tvåa.

Det många, inklusive vi på Silly Season Sverige, inte trodde var möjligt skedde. För det förväntade var att Tyskland skulle gå och göra jobbet mot Sydkorea, något som hade gett de regerande mästarna en ganska så väntade, och nästan garanterad, vinst av gruppen.

Men blev det så? Nej. Hur såg det dock ut på vägen dit när Sverige gick vidare. Men undrade ju hur Sverige går vidare i VM och det såg ju ett tag tufft ut. Även allt började med en smakstarkt då VAR i VM 2018 räddade Sverige till en skön trepoängare i premiären mot Sydkorea.

Sen såg det länge ut att gå mot en chockande poäng i VM mot Tyskland. Efter att Ola Toivonen lobbat in 1-0 för Sverige så blev det ju genast tro på en svensk gruppseger. Reus kvitterade dock tidigt i den andra halvleken. Och när Toni Kroos sedan slog in 2-1 på frispark i den 95:e(!) minuten så gick VM-hoppet ut ur den svenska folket.

Galen avslutning mot Mexiko

Vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018? Men det var då som bragdinsatsen mot Mexiko kom. Sverige hade en tydlig matchbild, och den hölls till punkt och pricka. Vänta ut Mexikos misstag, för att sedan utnyttja det och kunna ställa om. Det var så 1-0-målet kom till.

Ett mexikanskt bolltopp på mittplanen gjorde att Sverige fick chansen att sätta fart. Efter att bollen tillslut hittat ut hela vägen till Ludwig Augustinsson, som kunde göra sitt första landslagsmål någonsin.

Ett nytt, slarvigt bolltopp mitt på planen gjorde att Sverige sedan kunde ställa om snabbt ännu en gång. Den här gången kom Marcus Berg nästan fri, när han fälldes, och Sverige fick straff. ”Granen” stampade fram och slog in straffsparken. Ett mexikansk självmål gjorde sedan att Sverige vann matchen med 3-0, och gruppen, medan Tyskland slutade sist.

vilka möter Sverige i kvartsfinal

Sveriges motståndare i kvartsfinal VM 2018 – först ska åttondelsfinalen mellan England och Colombia avgöras!

Ja, vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018 till slut då? Det är det här som vi frågar oss. Men innan vi kommit så långt så handlar det om att att spela åttondelsfinal först. Det är åttondelsfinalen mellan England och Colombia som spelas lite senare idag. Det här är en match som ni kommer att kunna se på SVT. Ja, det är möjligt att streama England Colombia och vi bjuder även på ett odds tips och ett speltips för den som vill testa lyckan samtidigt som den kollar på matchen.

Så här ser oddsen ut inför Sverige vs England:

Så det som måste göras för svensk del är att besegra schweizarna. Det här är ju förstås överkomligt. Sverige mot Schweiz är en match där båda lagen kan vinna. Även om Sverige VM trupp 2018 inte ser bättre ut än Schweiz VM trupp 2018 på pappret så vet vi en sak. Den svenska maskinen kan fortsätta att överraska oss.

Odds på Sverige-vinst (1): 4.65
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00
Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.45
Odds på England-vinst (2): 1.84

Sverige eller Oavgjort (1X): 1.98
Sverige eller England (12): 1.33
England eller Oavgjort (2X): 1.21

Odds Sverige till semifinal: 10.00
Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Du hittar de senaste oddsen här =>

Odds Sverige England mål – bästa odds tips på mål!

Odds båda lagen gör mål: JA (2,30) NEJ (1,60)

Över 2,5 mål 2,60
Under 2,5 mål 1.53

Odds Marcus Berg gör mål: 5.00
Odds Ola Toivonen gör mål: 5.50

Odds Harry Kane gör mål: 2.04
Odds Jamie Vardy gör mål: 3.30

Du hittar de senaste oddsen här =>

Speltips Colombia England - bäst odds tips England vs England, Fotbolls VM 2018!

Vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018 – här är Blågults motståndare!

De som sitter och undrar över vilka kan Sverige möta i vm kvartsfinal behöver inte fundera längre. Här nedan kommer vi att titta på vilka får Sverige möta i kvartsfinal VM 2018. Det vi på förhand vet, tack vare slutspelsträdet VM 2018, är att det kommer bli Colombia eller England. För ytterligare information se Sveriges spelschema VM 2018 och spelschema VM 2018 kvartsfinaler. Läs även mer om VM 2018 på Fifas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply