Zlatan & Dragomir Bethard video: Bee Soft reklamfilm

Zlatan & Dragomir Bethard video Bee Soft reklamfilm

Zlatans nya samarbete med spelbolaget Bethard

Zlatan Ibrahimovic är spelbolaget Bethards nya superstjärna och joinar Bethards Team tillsammans med bland annat Dragomir. Spelbolaget Bethard drar igång med en stor marknadsföringskampanj med Zlatan i centrum. Du kan se Zlatans nya reklamfilm med Bethard längre ned.

Det har ryktats om detta samarbete ett tag nu. Dock var man tvungna att skjuta på det tills Zlatan övergång LA Galaxy blev klar då ett samarbete med ett spelbolag kunde strida mot Premier Leagues regelverk och kunde ha fått Zlatan avstängd från att spela. Kort efter att flytten från Manchester United blev officiell så kunde Bethard presentera Zlatan i sitt team.

Zlatan & Dragomir Bethard video: Bee Soft

Här är Zlatans nya reklamfilm med Dragomir Mrsic som länge varit ansiktet utåt för Bethard under de senaste åren.

Zlatan blir även fjärde största delägaren i Bethard

Till SVD säger bolagets VD och tillika storägare att  Zlatan samtidigt går in som delägare. Zlatan blir den som fjärde största ägare i Bethard. Hur mycket Zlatan fått för samarbetet eller betalat för sitt ägandet är konfidentiellt. Troligtvis är Zlatans ägande i Bethard kopplat till samarbetet.

Spelbolaget Bethard har aggressiva ambitioner och planerar att växa 300 procent under kommande år. De avser att satsa cirka 150 miljoner på marknadsföring med Zlatan Ibrahimovic i centrum för satsningen.

Zlatan & Dragomir Bethard reklamfilm Bee Soft

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365