Vem sänder Vardar MFF? FK Vardar Malmö FF visas på TV Viaplay!

Vem sänder Vardar MFF? FK Vardar Malmö FF visas på TV Viaplay!

Vem sänder Vardar MFF? Vardar MFF TV sändning!

Vem sänder Vardar MFF? Kommer FK Vardar Malmö FF visas på TV? Malmö FF spelade mot Vardar på hemmaplan. Den matchen sändes på TV av Viasat och Viaplay i Sverige. Inför returen så undrar många fans vem sänder Vardar MFF.

Fram till idag så har det varit osäkert ifall MFFs returmatch mot Vardar skulle sändasTV eller inte i Sverige. Nu kan vi bekräfta att FK Vardar Malmö FF visas på TV och det är åter Viaplay och Viasat som lyckats få sändningsrättigheterna till matchen som kommer att visas på Viasat Premium och Viaplay live stream!

FK Vardar Malmö FF visas på TV

Vardar MFF TV sändning? Som nämnts så var läget osäkert angående Vardar MFF på TV. Inte ens MFF visste hur det skulle bli med returmatchen och gick ut med meddelande till fansen:

”Angående sändning av returen mot FK Vardar
Tisdagen den 18 juli spelas returmatchen mellan Malmö FF och FK Vardar i Champions Leagues andra kvalomgång. Det är ännu inte klart om matchen kommer att sändas, eller om den i så fall kommer att vara tillgänglig för tittare i Sverige.
FK Vardar äger sändningsrättigheterna till matchen och klubben har inte gett något besked i frågan. Malmö FF har framfört att många i Sverige har en stark önskan om att ges möjlighet att se matchen på tv eller via onlinestream.
Så fort vi får information om matchen kommer att sändas, meddelas detta på MFF.se.”

Vardar Malmö FF live stream gratis

Kan man se Vardar Malmö FF live stream gratis? Nej, du kan inte streama Vardar Malmö FF live gratis om det inte handlar om fulstream. Däremot så kan du streama Vardar Malmö FF live stream online genom Viaplay. Vardar – Malmö FF livestream går att se på webben, mobilen, surfplattan eller på din smart-tv.

Vardar Malmö FF TV kanal

Vardar MFF TV? Vardar Malmö FF TV kanal? Vilken kanal sänder FK Vardar Malmö FF? Det blir Viasat Sport Premium som visar matchen på TV i Sverige. Viasat Sport Premium är den enda svenska kanalen som kommer att visa Vardar MFF på TV.

Se Champions League online gratis

Ibland så kan man se Champions League online gratis! Det brukar ske på sätt att Viasat brukar visa någon av CL-matcherna på någon av sina vanliga kanaler såsom TV3 eller TV10. Sedan brukar det även ibland finnas erbjudanden där man kan få Viaplay Sport gratis 1 månad.  Håll på dessa erbjudanden då de brukar dyka upp i samband med kvalet till Champions League. Ibland så kan man även få C More gratis 3 månader, men just nu kan du få C More Premium gratis 1 månad tack vare redbet! Så gör du för att få C More Premium gratis. Till erbjudandet =>

Inför Vardar MFF

Det är dags för returmöte mellan Malmö FF och Vardar Skopje från Makedonien i den andra kvalrundan av Champions League. Matchen skulle egentligen spelas på Filip II-stadion i huvuden Skopje men då UEFA Super Cup kommer spelas där den 8 augusti var man tvungna att flytta matchen. Istället blev det spel på Mladost Stadion Strumica och arenan var det enda alternativet då man inte har fler arenor i landet som är godkända av UEFA. Det kommer med andra ord inte bli en riktig hemmamatch för den makedonska storklubben utan istället avgöras matchen på mer eller mindre neutral plan.

Tidigare Europamatcher

Malmö FF är det lag på senare år representerat Sverige när det kommer till spel i Champions League. Man tog sig till gruppspel två gånger i rad då man var med i turneringen 2014/15 och 2015/16 där man ställdes mot storlag som Atlético Madrid, Real Madrid och Paris Saint-Germain i gruppspelet där Zlatan Ibrahimovic kom hem till Malmö.

Som bäst har man tagit en andraplats i Champions League, dåvarande Europacupen, detta efter en finalförlust mot Nottingham Forest 1979.

FK Vardar Skopje är en av Balkans rikaste klubbar och även den största när det kommer till Makedonien. Klubben som normalt sätt spelar sina hemmamatcher i de centrala delarna av huvudstaden har kvalat till Champions League fyra gånger de fem senaste åren där man ställts mot motstånd som BATE Borisov, Steaua Bukarest, APOEL och Dinamo Zagreb där man åkt ut i den andra kvalomgången vid samtliga tillfällen.

Skadeläge

I det första mötet med den makedonska storklubben fick MFF klara sig utan kaptenen Markus Rosenberg som var skadad. Malmö-sonen är nu dock tillbaka i full träning och under fredagen tränade han som vanligt med övriga lagkamrater. Två spelare som dock inte kommer vara med i returmötet med Vardar Skopje är Behrang Safari och Alexander Jeremejeff där båda spelarna inte är helt återhämtade från sina respektive skador.

Vem vinner?
Malmö FF har ett bra lag och leder även Allsvenskan med sex poäng, men det är inte alltid man vaknar på sin bästa sida. Ibland kan den skånska storklubben spela nonchalant, något vi sett i flertalet matcher i Allsvenskan denna säsong och för att gå vidare till nästa kvalomgång är det något man absolut inte får göra.

Streama Vardar – Malmö FF live här =>

Malmö FF FK Vardar full match – hela matchen

Malmö FF FK Vardar full match gratis? Ifall du missade den första matchen matchen MFF Vardar så kan du se Malmö FF FK Vardar gratis här. Nedan kan du se hela matchen gratis genom Youtube:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply